Ez lenne az anyai ösztön? Mit lehet ellene tenni?
1-2 éve elkezdtem nézegetni a babákat/kisgyerekeket az utcán, ismerőseim facebook adatlapján. Korábban nem érdekeltek a gyerekek, hangosnak és nyűgösnek tűntek számomra, de most nagyon édesek. Gyakran olvasgatok terhesség/gyerekvállalás témáról, nézek ilyen műsorokat a TV-ben. Heti rendszerességgel álmodom olyat, hogy várandós vagyok/szülök/kisbabám van.
Amikor késett a menstruációm (védekezünk), akkor nagyon vártam, hátha baba lesz.
Sajnos még nincs itt az ideje, júniusban végeztünk az egyetemen a férjemmel, s szeptembertől kezdtem dolgozni. Anyagilag nem állunk úgy, hogy saját erőnkből mindent meg tudjunk adni egy babának. Így minimum még 2-3 évet várnunk kell a gyerekvállaláshoz, ha logikusan nézzük a dolgot. Viszont a szívünk már babára vágyik (férjem is szeretné). Mit lehet tenni?
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!