24 éves nő vagyok, az anyai ösztön meg sehol. Ki, mikor érezte először, hogy szeretne már gyermeket?
Én csak így szellemileg gondoltam rá, hogy egyszer, ha már nem leszek sok önmagamnak, s érett, komoly ember leszek, akkor poénos lenne egy velem kompatibilis gyerek (bár nem tudom, mit lehet vele kezdeni az első kb. 2 évben).
Most 36 éves vagyok, még nem jelentkezett efféle vágy, de nem is lettem még elég érett hozzá. Talán majd később.
Kb. 21 éves koromban. Ennek 7 éve, de még nincs gyerek.
Inkább találjon meg később az érzés, minthogy éveken keresztül vágyj rá, mindhiába...
-mert vagy nincs kivel,
-vagy még tanulsz,
-vagy nincs munkád,
-nincs pénzed,
-vagy mert "szimplán" nem sikerül összehozni.
Ösztön ide vagy oda... egy gyereknek a következők kellenek:
-biztonságos OTTHON, ahol nyugalom van,
-apa és anya, akik szeretik őt, és EGYMÁST IS, és foglalkoznak vele, eleinte játszanak, később beszélgetnek vele eleget,
-ennivaló
-stb, a többi csak ezután jön.
Amíg a fentiek nincsenek meg, addig értelmetlen az ösztönöket követni, ugyanis csak balul sül el minden, és azt leginkább a gyerek szívja majd meg.
Én még nem tudtam egyedül megteremteni az otthont.
A társamat sem találtam még meg, akivel tervezni lehet.
Jelenleg munkám sincs, bármennyire is szeretném hogy legyen és legyen miből félretenni, hogy aztán legyen miből az álmodott gyereket felnevelni. Nem tudom, hogy ez fog-e változni, mindenesetre teljesen felelőtlenség lenne ilyen helyzetben Magyarországon gyereket vállalni,
hiába vagyok már 34...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!