Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudok jo infokhoz jutni a...

Hol tudok jo infokhoz jutni a kotodo nevelessel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam mar a kotodo nevelesrol,de pontosan mi is az?
2009. nov. 12. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

"Mit is takar a fogalom?

A kötődő nevelés olyan gyermeknevelési stílus, amely arra irányul, hogy a kisgyerek és a szülők között erős, érzelmileg stabil kötődés jöjjön létre. Ennek a kötődésnek a talaján lesz képes a gyermek arra, hogy a világban és önmagában bízó emberré váljon, hogy tisztelettel és empátiával viszonyuljon majd másokhoz (hiszen őhozzá is így viszonyultak), hogy szeretettel teli kapcsolatokat tudjon kialakítani, de ne dőljön be kritikátlanul mindenkinek."

Olvasd el a cikket.:)Én utólag jöttem rá,h így nevelem a gyerekeimet,anélkül,h tudtam volna,h neve is van a módszernek.:)

2009. nov. 12. 19:00
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon jo a cikk .Tulajdonkeppen en is tudtomon kivul igy neveltem a gyerekeimet.

De engem valahogy meg tobb erdekelne ebben a temaban,szeretnek jobban "belemaszni"a kotodo neveles temakorebe.Peldaul kutatasi eredmenyek,tapasztalatok.Mi a kovetkezmenye ha nem alakul ki megfelelo kotodes anya es gyermeke kozt,lehet e kesobb korrigalni stb.?

2009. nov. 12. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg esetleg ezt-nem olvastam végig-:

[link]

2009. nov. 12. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
mamami.hu
2009. nov. 12. 21:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2009. nov. 13. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!