Anyukák, mennyi pénzetek marad ha kifizetitek a számlákat, rezsit, hitelt vagy albérletet, illetve hány gyermeketek van?
7-es vagyok
Kedves 9-es, úgy oldom meg, hogy szinte csak a lányom eszik húst, neki főzök kis adagokat, én javarészt kenyeret eszem valami olcsó párizsival, krumplit sütök és hasonlók.
Néha a nagyszülőkhöz elmegyünk enni (itt van net is mielőtt valaki beszólna).
Egyedül nevelem, így csak 1 felnőttadagra kell számolni, a lányom még pici.
Nekünk kb 150-160 e ft a bevétel, a számlák kb 50000 ft, a kaja kb 40000 ft egy hónapra, egyéb dolgokra kb 10.000 ft,a többi meg marad másra,tehát félretenni nem lehet _(
Nekem nincs sajnos munkahelyem :(
Nekünk 80.000 marad a 180.000ft-ból.+13.000 erzsébetjegy.
1 gyermekünk van.
Kb. 200e marad a hitel (107e) és a rezsi+egyéb kiadások után (kb. 90e), így az egyikünk fizuja teljesen elmegy rá :(
2 gyerekünk van, 7 és 4 évesek, a nagy most kezdte a sulit.
Nem panaszkodom, mert nagyjából jut mindenre, de azért borzasztó ebbe belegondolni, hogy az egyikünk csak azért gürizik egész hónapban, hogy kifizessük a kecót és az azzal kapcsolatos költségeket :(((
180.000 Ft a bevételünk havonta. A férjem fizuja, 5000 Erzsébet, családi pótlék, én táppénzen vagyok, decemberben fogok szülni. A nagyfiunk óvodás.
Hitelünk nincsen, miután kifizettünk mindent (számlák, óvoda, teljes tank benzin), kb. 60.000 Ft-unk marad minden egyébre. Félretenni nem tudunk, vagy csak rosszul csinálunk valamit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!