Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg lehetséges, hogy az...

Tényleg lehetséges, hogy az ember 100%-ban helyt álljon az élet több területén egyszerre úgy, hogy ne legyenek lemondások?

Figyelt kérdés

Ennek a cikknek a kapcsán merült fel bennem ez a kérdés:

[link]

A ducibbak magukra vették a dolgot,e miatt kapta fel a média,de én inkább arra lennék kíváncsi,hogy hogyan állja meg a helyét anyaként,a 2 vállalkozásban és edzőként...Tényleg nem szenved egyik sem hiányt?De hogy?Valahogy nem hiszem....mert szép ez a kép meg minden,de egy csak 1 pillanat az életükből...

Én 2 gyerekkel vagyok itthon,egy tanfolyamot szeretnék elkezdeni,nem tudom még hogy fog beleférni a kevéske 24 órába,de megoldom majd.Ha tudnék itthonról dolgozni biztos megtenném a plusz jövedelemért.De biztos vagyok benne,hogy ezek mellett sokkal több lenne a feszült,gyerekekkel kiabálós nap is...és nem azért mert nem vagyok türelmes,hanem mert nem végtelen a teherbíró képességem.

Szerintetek hogy van ez?

2013. okt. 21. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen kedves kérdező úgy gondolom mindenre pont elég idő jut,az edzés nálam 1 óra esténként levezetésnek,párommal és a fiammal is eleget foglalkozom,sőt velük a legtöbbet,úgy gondolom,hogy magamhoz képest 100%ot nyújtok,de ugye kinek mi a 100%,semmi és senki sem tökéletes ugye,nekem nem probléma egyszerre több mindennel foglalkozni.
2013. okt. 22. 19:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy valakinek egy vagy három gyermeke van!
2013. okt. 23. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze,hogy nem,én csak a kérdezőnek válaszoltam.
2013. okt. 23. 19:33
 14/14 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

Hát igen,nem mindegy kinek mennyi energiája van,meg kinek hogy jó az élet...én magamból kiindulva biztos megkukulnék,ha alig látnám a gyerekeimet,főleg míg ilyen picik...de hát ahány ház annyi szokás:)

2013. okt. 23. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!