Tényleg lehetséges, hogy az ember 100%-ban helyt álljon az élet több területén egyszerre úgy, hogy ne legyenek lemondások?
Ennek a cikknek a kapcsán merült fel bennem ez a kérdés:
A ducibbak magukra vették a dolgot,e miatt kapta fel a média,de én inkább arra lennék kíváncsi,hogy hogyan állja meg a helyét anyaként,a 2 vállalkozásban és edzőként...Tényleg nem szenved egyik sem hiányt?De hogy?Valahogy nem hiszem....mert szép ez a kép meg minden,de egy csak 1 pillanat az életükből...
Én 2 gyerekkel vagyok itthon,egy tanfolyamot szeretnék elkezdeni,nem tudom még hogy fog beleférni a kevéske 24 órába,de megoldom majd.Ha tudnék itthonról dolgozni biztos megtenném a plusz jövedelemért.De biztos vagyok benne,hogy ezek mellett sokkal több lenne a feszült,gyerekekkel kiabálós nap is...és nem azért mert nem vagyok türelmes,hanem mert nem végtelen a teherbíró képességem.
Szerintetek hogy van ez?
köszi a válaszokat.
Hát igen,nem mindegy kinek mennyi energiája van,meg kinek hogy jó az élet...én magamból kiindulva biztos megkukulnék,ha alig látnám a gyerekeimet,főleg míg ilyen picik...de hát ahány ház annyi szokás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!