Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy viselitek ti és hogy éli...

Hogy viselitek ti és hogy éli meg babátok, kisgyermeketek, ha apa reggeltől estig, éjszakáig dolgozik? Teljesen kivagyok.

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok. van egy 6hósunk, kezdem rajta észre venni, h. nincs el apával, mert ugye alig látja. este MAXIMUM 3 óra, de ez kb havi 2 alkalom. inkább csak 1-2 óra az általános. ebből is lejön a vacsi, a zuhany . ráadásul ilyenkor már a gyerek is nyűgösebb, fáradtabb. 5-6 körül ér haza apa kb,de legkésőbb 7-kor már fürdetni kell a lurkót , mert nyüszi. arról már ne is beszéljünk, h. nekem, is lenne igényem apázni... tegnap is 9-kor ért haza, úgy volt, h. nem megy hétfőn. erre benyögi, h. de megy. (ő dönti el, h. megy-e. )magától persze nem mondta volna, csak hogy rákérdeztem. elsírtam magam csalódottságomban. kérdezte, h. azért tudom-e h. szeret. azt mondtam, h. nem érzem, mert sosincs itthon. az ágyban próbált simogatni, de nem reagáltam mert annyira csalódott voltam. magam miatt is, meg h. még egy napot elvesz a saját gyerekétől mocsok munka miatt. sírva aludtam el. azóta csak a kötelezőket beszéltük. próbáltam apránként nyitni, de nem volt vevő. ő miért durci? szemét lennék, h. "büntetem ",amiért sokat dolgozik?

2013. okt. 20. 22:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

igen, az én apám is. és van tőle egy gyerekem. .. nonszensz. ..

és igen,lehet, h. infantilis vagyok, mert én még mindig szerelmes vagyok, még azt érzem, h. minden pillanatban csak vele lennék. sztem ez nem bűn.

2013. okt. 21. 09:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem az a kérdés, hogy azért megy mert szükség van a pénzre, vagy azért mert nem akar otthon lenni. Lehet, hogy Te azt érzed, hogy nem szeretne veletek menni és minden munkát megfog. Ő meg lehet, hogy úgy látja, hogy menni kell mert a Te kereseted most kiesik és nem elég a pénz. Próbáld meg összeírni, hogy egy hónapban mire költötök mire kell pénz és beszéljétek meg, hogy ezért mennyit kell dolgozzon. Lehet, hogy Ő nem látja át, hogy nem kell ebben a hónapban az a plusz 5000 Ft.

Nálunk is most volt egy ilyen helyzet, és megmondtam páromnak, hogy inkább spórolunk csak legyen többet itthon. Pénz miatt Ő is ment volna dolgozni, de mondtam, hogy megoldjuk így inkább lemondta a munkát. :)

2013. okt. 21. 09:26
 13/15 A kérdező kommentje:

van pontos listánk a bevételekről és a kiadáokról. a múlt hónap 2 befizetetlen csekkel zárult.. .

kezd leesni, h. abszolút én vagyok itt a hisztis p*csa... elég szörnyű. ..

2013. okt. 21. 09:45
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha van két befizetetlen csekketek, akkor azért gondolom jól jön az a plusz 5e.
2013. okt. 21. 15:19
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

akkor viszont tényleg neked túl sok a szabadidőd.

kezdj el valamit, pl. kézimunkázz, vagy olvass, nem tudom, csak kösd le magad, hogy ne tűnjön szörnyűnek az az idő amit apa nem veletek tölt.

ne úgy fogd fel, hogy ő most nincs otthon, hanem te a gyerek miatt otthon lehetsz, ez most csak neked adatik meg, te időd töltsd le hasznosan :)

2013. okt. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!