Anyukák! Ti eljártok szórakozni a baba mellet?
Mostanában nagyon ritkán, de csak az időhiány és a fáradtság miatt :(
Hétköznap esténként esélytelen, mert 5-re érünk haza a gyerekekkel, így alig van időnk egymásra. Futni szoktam csak eljárni, de rövidesen azt is szüneteltetem majd tavaszig a korán sötétedés miatt.
A hétvégék meg elég zsúfoltak a főzés-takarítás-nagyszülőzés és a barátokkal találkozás miatt, ha éjszakára elmennék valahová, akkor másnap használhatatlan lennék, hétfőn meg újra meló, szóval ez felejtős :)
Szilveszterezni megyünk majd biztosan, ahogy tavaly is, meg nekem karácsonykor van a szülinapom és olyankor mindig van egy baráti összeröffenés is.
Ja, meg holnap megyünk kettesben a párommal egy külföldi városnézésre, amit már fél éve tervezünk.
A gyerekek a nagyszülőkkel lesznek és már alig várják egymást! Nagyon szeretnek velük lenni és ott aludni, és mivel nem visszük túlzásba ezt a dolgot, így ők is örömmel várják az ilyen alkalmakat. Kb. 1-2 havonta szoktak 1-1 éjszakára náluk aludni, most 2 lesz.
Mi sem másoknak vállaltuk a gyerekeket, de attól még miért ne lehetnének együtt a nagyszülők az unokájukkal? A gyerekek élvezik, a nagyszülők élvezik, mi pedig a pihenést élvezzük, szóval mindenkinek jó, mi ezzel a gond???
17-es vagyok.
Az lemaradt, hogy a gyerekek 7 és 4 évesek.
Köszönöm,hogy ennyien válaszoltatok.
9 hónapos a lányom.Eddig egyszer mentem el,
osztálytalálkozóra,addig nagyi vigyázott rá,4 óra volt.
Most készülök a héten elmenni egy koktélbár megnyitójára a barátnőimmel,addig apa vigyáz majd rá.Az csak 2 óra lesz.
Kiváncsi voltam ki mennyire tud kikapcsolódni a gyerek mellett.Vagy mennyire tartjátok ezt fontosnak.
15-ös, nyugodj már le egy kicsit, miért kell ilyen hangnemben fröcskölődni? 9-es vagyok, látod engem is lepontoztak, mert nem szoktam lepasszolni a gyereket, szóval láthatod, hogy semmi logika nincs a pontozásban.
Miért fáj az neked amúgy, ha valaki gyerekestül is jól tudja magát érezni, és hogy harmonikus kapcsolatban tud maradni a párjával akkor is, ha ott a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!