Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti eljártok szórakozn...

Anyukák! Ti eljártok szórakozni a baba mellet?

Figyelt kérdés
Mennyi időre?Hova?Mennyi idős a baba?Addig ki vigyáz rá?
2013. okt. 18. 19:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Mikoe a fiam 5 hónapos volt akkor mentem el előszőr éjszakai buliba, utána elégrendszeresen esti vacsorákra 1,5 éves kora óta egyre rendszersebben járok, járunk el. Ha csak én megyek az apja vigyáz rá, ha mind ketten akkor valamenyik nagyi.
2013. okt. 18. 21:58
 12/21 anonim ***** válasza:
Fiam 6 honapos volt, amikor a parommal eloszor mentunk el moziba a szules ota. Anyukammal volt a kicsi. Aztan 8, 11, 13 hos koraban voltunk discoba, ugyszinten anyukammal volt. Most 21 honapos, mar eleg reg voltunk valahol is, ami nagyon hianyzik:(
2013. okt. 18. 23:25
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Pont múlt héten mentem konferenciára (céges buli?) a párommal, Lányom 3,5 , fiam 1 éves és 30 hetes terhes vagyok. A Nagyi és a párom huga vigyázott rájuk, tuti ami tuti ketten voltak.2 óránként volt telefon, vagy sms. Hiányoztak! Lányom, csak akkor volt nélkülem éjszaka, amikor szültem az öcsikéjét. Én úgy vagyok vele, hogy magamnak szültem nem másnak, minden percet szeretnék velük tölteni, amíg lehet. Olyan gyorsan felnőnek! Ha a párommal megyünk valahova, ők is jönnek. Lehet nem így kéne, de én nem tudom máshogy csinálni! Rám egész 7 éves koromig nagynéném és a Nagyikám vigyázott, anyukám dolgozott. Imádom is őket a mai napig, de anyummal szinte nincs emlékem. Én úgy érzem tudniuk kell, hogy számíthatnak rám!
2013. okt. 19. 13:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem kötekedni szeretnék,csak az utolsóra reagálni.Én sem másnak szültem,de anyámék tuti kinyírnának,:Dha nem vihetnék el őt hétvégén,annyira a mindenük,szóval a nagyiknak is szükségük van unokázni nélkülünk,mert akkor egész más a gyerek,ha mi is ott vagyunk. :D
2013. okt. 19. 14:18
 15/21 anonim ***** válasza:
20:46os vagyok,pontozzatok csak le sőt a fiam aludt már 1,5 éves kora előtt is a mamájánál egyedül,gyorsan támadjatok le, nevetséges,attól,hogy az embernek gyereke van még nem azt jelenti hogy vele kell lenni 18 éves koráig 24 órában, nevetséges ez a nem másnak szültem duma,én se másnak szültem az,hogy néha más vigyáz rá,az,hogy bölcsis még az én gyerekem,én nevelem,aki lepontoz általában egy befásult,frusztrált nőszemély akit bánt,hogy még pisilni sem megy el a gyereke nélkül...
2013. okt. 19. 14:40
 16/21 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. Nem mondtam, hogy az a jó, ahogy én csinálom, de akikre nyugodt szívvel bíznám őket, azok közül az egyik 270 km-re lakik, a másik ugyan csak 30-ra, de 48 éves n.mama és aktívan dolgozik. Így nekem ez kimarad még egy darabig. De én senkit nem itélek el és nem pontozok le! A húgomnak pl. van segítsége, él is vele és jól is teszi! Ahogy itt mindenki! Csajok ne csináljátok már! Írtam, hogy 30 hetes vagyok, akkora a hasam, hogy más szülni megy ekkorával! Esélyem sincs kikapcsolódni... :)
2013. okt. 19. 15:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Mostanában nagyon ritkán, de csak az időhiány és a fáradtság miatt :(

Hétköznap esténként esélytelen, mert 5-re érünk haza a gyerekekkel, így alig van időnk egymásra. Futni szoktam csak eljárni, de rövidesen azt is szüneteltetem majd tavaszig a korán sötétedés miatt.

A hétvégék meg elég zsúfoltak a főzés-takarítás-nagyszülőzés és a barátokkal találkozás miatt, ha éjszakára elmennék valahová, akkor másnap használhatatlan lennék, hétfőn meg újra meló, szóval ez felejtős :)

Szilveszterezni megyünk majd biztosan, ahogy tavaly is, meg nekem karácsonykor van a szülinapom és olyankor mindig van egy baráti összeröffenés is.

Ja, meg holnap megyünk kettesben a párommal egy külföldi városnézésre, amit már fél éve tervezünk.

A gyerekek a nagyszülőkkel lesznek és már alig várják egymást! Nagyon szeretnek velük lenni és ott aludni, és mivel nem visszük túlzásba ezt a dolgot, így ők is örömmel várják az ilyen alkalmakat. Kb. 1-2 havonta szoktak 1-1 éjszakára náluk aludni, most 2 lesz.

Mi sem másoknak vállaltuk a gyerekeket, de attól még miért ne lehetnének együtt a nagyszülők az unokájukkal? A gyerekek élvezik, a nagyszülők élvezik, mi pedig a pihenést élvezzük, szóval mindenkinek jó, mi ezzel a gond???

2013. okt. 19. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:

17-es vagyok.

Az lemaradt, hogy a gyerekek 7 és 4 évesek.

2013. okt. 19. 15:18
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy ennyien válaszoltatok.

9 hónapos a lányom.Eddig egyszer mentem el,

osztálytalálkozóra,addig nagyi vigyázott rá,4 óra volt.

Most készülök a héten elmenni egy koktélbár megnyitójára a barátnőimmel,addig apa vigyáz majd rá.Az csak 2 óra lesz.

Kiváncsi voltam ki mennyire tud kikapcsolódni a gyerek mellett.Vagy mennyire tartjátok ezt fontosnak.

2013. okt. 19. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:

15-ös, nyugodj már le egy kicsit, miért kell ilyen hangnemben fröcskölődni? 9-es vagyok, látod engem is lepontoztak, mert nem szoktam lepasszolni a gyereket, szóval láthatod, hogy semmi logika nincs a pontozásban.

Miért fáj az neked amúgy, ha valaki gyerekestül is jól tudja magát érezni, és hogy harmonikus kapcsolatban tud maradni a párjával akkor is, ha ott a gyerek?

2013. okt. 19. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!