Szerintetek is túl korán jön a baba, nem vagyok hozzá elég érettek?
23 éves vagyok és várandós, párom 26 éves. 6 éve vagyunk együtt, 4 éve együtt élünk, s a jövő nyárra terveztük a lagzit. Mindketten most végzünk az egyetemmel, eddig még csak diákmunkákat végeztünk. Van megtakarításunk diákmunkából és örökségből, illetve lesz saját lakásunk is, ahová költözhetünk (szintén örökség). A szüleink tudnak minket anyagilag és lelkileg támogatni, de nagyon sok beszólást kapunk ismerősöktől és ismeretlenektől amiatt, hogy ilyen hamar jön a baba. Mert még nincs rendes munkahelyünk, tapasztalatunk "az igazi felnőtt" életről. Nem tudjuk milyen önállónak lenni, hiszen eddig a szüleink támogattak minket mindenben.
De nagyon szeretnénk ezt a babát, próbálunk mindent megtenni azért, hogy boldog legyen velünk és mindene meglegyen. Ő a mi meglepetésünk, ugyanis védekezés mellett jött létre. :)
Igy h védekezéssel jött igy egyértelmű h megtartanàm mert megvan hozzà a hàttér. De ha terveztétek volna akk. azt irnàm h szülői tàmogatàsra nem kell szülni....
Gratulàlok sok boldogsàgot nektek :-)
Szerintem ideális a korotok.Az már csak hab lenne a tortán,ha előtte dolgoztatok volna pár évet,főleg a GYED miatt.
Én 23 éves vagyok,férjem 26.
4 éve élünk együtt.Nekem 16 éves korom óta van bejelentett munkám,előtte feketén dolgoztam.Férjem átlag alatt keres kicsivel,de legalább van munkája,az én fizummal együtt elég,sőt,így is marad tartalékunk.
Saját házamban élünk,ez(már)nem hiteles.(nem budai luxusvilla,hanem egy kisváros közelében lakunk).
Minket a szülők nem tudnak és soha sem tudtak támogatni egy vassal sem,de a ház bővítésekor itt volt segíteni apukám pár hétig.
Nekünk is menni fog és nektek is,főleg,ha a szülők tényleg tudnak segíteni.
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!