Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen tortát süssek az 1...

Milyen tortát süssek az 1 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Segítséget , tippet , recept ötletet szeretnék kérni anyukáktól. Gyerkőc első születésnapjára milyen tortát süthetnék ? Igazából elképzelés van megt valami tejszínes pudingos tortát szeretnék ami nem vajas krémmel van de ilyesmit nem igazán találok biztosan van de igazából olyan sokat keresgélni nincs időm . Lesz neki rendelve is de szeretnék egyet sütni amit kifejezetten azért hogy legyen egy torta mibe kedvére beleturkálhat. Lehet nem ide kellett volna a kérdést feltennem . 1nhét mulva 19-én lesz megtartva a szülinap. Valaki segítsen valami jó kis egyszerű torta ötlettel :) Jahh és nincs semmi allergiánk. köszönöm

2013. okt. 12. 11:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Egy éves gyereket nem érdekli az ilyesmi.Még az ajándék sem, mivel nincs tisztában az idővel, mint olyan.Gondolom amúgy is veszel neki mindent amire szüksége van.Inkább a fotó, vagy az apropó miatti felnőtt vendégeknek szól az első szülinap.3-4 éves kora körül van már "én" tudata, akkor már tudja, hogy róla/neki szól az ünnep.Ha a gyereké a torta, akkor nem teljesen mindegy, hogy milyet turkál szét?Ha meg a felnőtteknek akarsz virítani, akkor csináltass egy szépet a vendégek, és a fotó kedvéért.
2013. okt. 12. 12:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló nem azt kértem , hogy valaki kritizáljon meg nálunk a családban így szokott lenni, hogy első szülinapon a baba nyakig van a tortában . tőlem ezt a tortát kapná meghát fog belőle enni is azért nem mindegy milyet adok neki. Senkinek nem akarok virítani igazából nem is leszünk sokan teljesen egyszerű születésnap. a másik torta ami rendelve lett azt meg a Keresztanyja csináltatja nem turkáltathatom abba a gyereket na de mindeg. ilyen válaszotól kíméljen mindenki ha nincs a kérdésemre válasza .
2013. okt. 12. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
14%

Ha az a szokás, hogy turkáljon a tortában,(Ez vicc. Kötelező a gyereknek fülig habosnak lennie, mert 1 éves?) És ha igen,akkor nem tök mindegy, hogy milyen,és kitől van? De ha kereszt anyuét nem kaphatja szét, akkor mégis csak a felnőtteknek szól a kicsi szülinapja.

Mit fogsz csinálni akkor, ha pár év múlva konkrét kérése lesz, és az nem egyezik az általad, és a rokonok elképzeléseivel???

Jó, látványos fotókat kívánok!Aztán hogy a gyermek mit gondol/érez.....ha neked nem fontos, akkor kinek legyen az.

2013. okt. 12. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Én ezt fogom elkészíteni neki az első szülinapjára...:) [link]
2013. okt. 12. 12:37
 5/11 A kérdező kommentje:
első szerintem nincs közöd a mi családunkhoz nem tudom hogy is képzelted ezt az okoskodást komolyan de nem is izgat . Köszönöm az utolsó válaszolónak ez tök jónak tünik :)
2013. okt. 12. 13:02
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen szép, kreatív tortát csak a fotó kedvéért elkészíteni, és széttrancsírozni...
2013. okt. 12. 14:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Miért zavar ennyire?? Nem a fotó kedvéért csinálom. Tudom mennyire élvezné a kisfiam. De tanultam ismét kár volt ötletet kérnem 1 ember írt olyan választ amire kiváncsi voltam. Akár mit kérdezek itt soha nem arra válaszolnak hanem okoskodnak meg beleavatkoznak. Más ezek szerint nem szokott ilyesmit csinálni . Rokonságomon belül láttam ezt hogy a baba első szülinapján kapott 1 olyan tortát amivel azt csinál amit akar. Beletúrnak és annyira élvezik. Az én kisfiamat ismerve ilyen bohóckodásokkal lehet leginkább megnevettetni. majd kérek akkor máshonnan ötletet .. :)
2013. okt. 12. 15:05
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
múltkor én is ilyeneket kerestem (lehet, hogy már ismered), a következő oldalt találtam: [link]
2013. okt. 12. 17:25
 9/11 A kérdező kommentje:
jajj köszönöm ilyesmire gondoltam asszem meg is van melyiket fogom sütni. Nagyon köszönöm a linket és azt is , hogy te legalább nem belém kötöttél hanem válaszoltál :) minden jót
2013. okt. 12. 21:04
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

[link] az utolsó a legmókásabb :)

Egyébként bármilyen tortás is készítesz a színeket és formákat értékelni fogja, a gyertya is tetszeni fog neki. Szerintem számítanak a korai élmények.

2013. okt. 13. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!