Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen tortát vegyek 2 éves...

Milyen tortát vegyek 2 éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy melyik legyen? Pl autó formájú,de az lehet,hogy nem olyan finom,mert inkább a látványra megy,vagy sima kör alakú,de finomabb? Az alakos torta biztos jobban tetszene neki,de lehet,hogy az nem olyan finom. Szerintetek?
2011. jún. 14. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Asszerint döntenék hogy hányan lesznek a partin ha lesz ilyen egyáltalán.

ha sokan lesznek valószínü esznek is a jelenlevők akkor az ízre mennék

ha csak az a fontos hogy a kisfiadnak tetszen elég egy pici torta egyszerübb ízvilággal pár szeletes kb. 1 szeletet fog enni belőle.

attól még lehet fincsi hogy szép.

2011. jún. 14. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Autós torta is lehet finom :)

Nekünk pl Dora a felfedező tortánk volt túrós-barackos volt a belseje. Isteni finom volt és csodaszép :) Bár a melegben kicsit megroggyant.

2011. jún. 14. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Én sütöttem neki répatortát (ami isteni finom volt!), és a tetejére marcipán dekorációt csináltam.

Persze ezt csak akkor, ha nem allergiás a dióra/mandulára.

2011. jún. 14. 11:22
 4/7 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak thomasos tortája volt nagyon szépen nézett ki és isteni fini volt :)
2011. jún. 14. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Szombaton volt a kisfiam 2 éves.A toy story a kedvence ezért nálunk ostyás torta volt.Igazi csokibl nem agyon vajazott ,cukrozott sz...r.Szerintem olyan formát vagy tortát válaszz ami a kisfiad kedvence.Aztán süsd meg vagy magad ,vagy keress egyjó cukrászdát ás ott segítenek választani.Boldog szülinapot!!!!
2011. jún. 14. 16:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is ezen gondolkoztam,és a kör alakú mellett döntöttem.

A kör alakúra fogok tetetni olyan ehető képet a tetejére (vagy minek hívják),ami egy autót fog ábrázolni!

2011. jún. 15. 05:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Habosat. Imádnak maszatolni! :)

(Toy story-s? Az se rossz :D "...nincsen már egy darab se... kimerült a maki-készlet" hehehehe :))) )

2011. jún. 15. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!