Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vegyek kisfiamnak a...

Mit vegyek kisfiamnak a szülinapjára?

Figyelt kérdés
Gondoltam elektromos motort vagy pedálos traktort .De nem tudom eldönteni,hogy melyiket vegyem.Akinek van tapasztalat melyik lenne jobb.
2011. ápr. 24. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
a saját gyermekedet csak te ismerheted de tudod hogy neki mi tetszik..ne legyél már ennyire analfabéta -.-"
2011. ápr. 24. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem pedálos traktort mert az erősíti a lábát,még jobb ha van a traktornak utánfutója,abba tud pakolni,elektromos motort is élvezné az biztos,de nem annyira célszerű,nekem lányom van de neki csak fiú kis barátai vannak,ezért tudom.szerintem ha nem tudsz dönteni az nem analfabétaság
2011. ápr. 24. 15:21
 3/6 anonim ***** válasza:
előző nem azt mondtam hogy az analfabétaság ha nem tud dönteni ha nem hogy "minket" kérdezz meg erről...
2011. ápr. 24. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi húsvétra vettünk elektromos kismotort és imádja a 2 és fél éves kisfiam [link] itt a link mi ilyet vettünk ,de a traktor is jó ötlet csak az kicsit nagyobb így azért a helyigényét is figyelembe kell venni szerintem...
2011. ápr. 24. 16:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy analfabéta lennék ha bármit is kellene választanom a gyerekemnek.21 honapos és az ilyen játokoknál nincs tapasztalatom.De ha neked van mgirnád,hogy melyiket használjátok?
2011. ápr. 25. 08:58
 6/6 A kérdező kommentje:
"megírnád"
2011. ápr. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!