Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen cipőt vegyek kisfiamnak?

Milyen cipőt vegyek kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Kinőte a Nike cipöjét és nem tudom eldönteni ,hogy edző cipőt vegyek neki vagy sima bőr cipőt?Mivel jön az ősz kellene neki egy magasabb szárú cipő is utánna meg csizma.Hát egyszerűen nem tudom mert ha még várnék 1,5hónapot de ha esik az eső nem tudok ráadni cipőt?
2011. júl. 22. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Tesómék mindig sportcipőt vettek a gyereknek, olyan lúdtalpa van 4 évesen, hogy rossz nézni. Egészséges cipőt vegyél neki, ami bőrből van, tartja a bokáját, ami kifejezetten gyereklábra készült, és megelőzi a lúdtalp kialakulását. A betétes cipőt ma már nem javasolják a szakemberek. Keress rá erre: supináló talp. Inkább vegyél olyat, ami egy centivel nagyobb a mostani méreténél, és akkor tovább tudja hordani, de az az egy cipője, amit egy szezon alatt szétrúg vagy kinő, az jó legyen. A lúdtalp korrigálása minmum hat év, ha egyáltalán sikerül korrigálni. Ha nem, felnőttkornak csont- és ízületi kopást, gyulladást, gerincbántalmakat, fejfájást és még egy rakás más bajt okozhat.
2011. júl. 22. 13:54
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is a szupináló cipőt ajánlom, pl. a Salus nagyon jó. Én csak ilyet veszek a kisfiamnak, nagyon szereti, kényelmes és jól is néz ki.

[link]

2011. júl. 22. 14:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! 2,5 éves a fiam, én mindig kívül-belül bőr cipőt, szandált vettem a fiamnak (Elefanten). Most hogy a kicsi is elkezdett járni, ő is bőrt kapott.

Ha nem akarsz annyi cipőt venni, akkor nyárra vegyél neki gumicsizmát, úgyis csak ha esik akkor veszi fel. És őszre vehetsz magasszárú cipőt.

2011. júl. 22. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!