Most mit tegyek? Jön a baba!
Figyelt kérdés
1 éve járok a barátommal. többször is lefeküdtünk már,de mindig védekeztünk. 1 héttel ezelőtt reggel nagyon rosszul voltam viszont nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. tegnap előtt megcsináltam egy terhességi tesztet mert minden jel arra utalt hogy valami probléma van. kiderült hogy terhes vagyok!!!!! hogy mondjam el a szüleimnek??? a barátom tudja, de nem tartja jó ötletnek hogy megtartsuk. most mit tegyek nincs szívem abortuszra menni!? 17L a barátom: 17F2013. okt. 11. 22:26
1/13 anonim válasza:
Nem tudom, de valamit rosszul csináltatok. 35 vagyok de ilyen még soha nem fordult elő.
3/13 anonim válasza:
Valahogy muszáj lesz, még mielőtt késő lesz.
4/13 anonim válasza:
Nem akarod megtartani,de elvetetni sem. Szép.
6/13 anonim válasza:
ÉS mégis hogy védekeztetek? :) Amúgy szerintem majd a szüleiddel beszéld meg.
7/13 anonim válasza:
Nyugodtan állj oda a szüleid elé és mond el a problémád.Gondolj arra hogy minden csoda csak 3 napig tart.Mi bajod lesz?Megvernek?Leveszik a fejed?Történt ilyen már mással is.Az első reakció gázos lesz,de utána lemegy a teher rólad és találtok megoldást hogy mi legyen.
8/13 anonim válasza:
"3 napig tart a csoda"
Marha vicces lehet a szülőknek akiknek a gyerekük szül egy gyereket, biztos 3 napig fog tartani. Kicsit reálisabban kellene gondolkodni.
9/13 anonim válasza:
Tényleg fiatal vagy de nem annyira rettenetesen fiatal, hogy e miatt ne tarthatnád meg a babát. Főleg hogy azt írod nincs szíved abortuszra menni. Esetleg először csak anyukádnak mondd el ha ő a megértőbb, talán könnyebb csak az egyik szülőddel közölni a tényt. Kitartás és minden jót kívánok neked és a babának is.
10/13 anonim válasza:
Amennyiben te eldöntötted, hogy megszülöd, felneveled, az első, hogy a saját szüleiddel beszélsz, majd a barátod szüleivel is. De persze jobb lenne, ha mindketten egy véleményen lennétek a baba apukájával.
LSegíteni sajnos nem tudok, de sok szerencsét kívánok ahhoz, amit szeretnél!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!