Most mit tegyek? Jön a baba!
Figyelt kérdés
1 éve járok a barátommal. többször is lefeküdtünk már,de mindig védekeztünk. 1 héttel ezelőtt reggel nagyon rosszul voltam viszont nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. tegnap előtt megcsináltam egy terhességi tesztet mert minden jel arra utalt hogy valami probléma van. kiderült hogy terhes vagyok!!!!! hogy mondjam el a szüleimnek??? a barátom tudja, de nem tartja jó ötletnek hogy megtartsuk. most mit tegyek nincs szívem abortuszra menni!? 17L a barátom: 17F2013. okt. 11. 22:26
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Beszélek anyával a dologról.
2013. okt. 12. 09:16
12/13 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Megerősítette a terhességet?
13/13 anonim válasza:
Ha csak a legapróbb mértékben is felmerült, hogy nincs szíved elvetetni, nehogy megtedd, örökké bánni fogod!
Támaszkodj a szüleidre, mert rájuk lesz a legnagyobb szükséged!
Minden jót kívánok nektek!
majd meglátod történjék bármi, a tündéri kis arc, az az ártatlan pici élet, akit megszülsz, minden mostani félelemért, aggodalomért kárpótolni fog!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!