Mikor mozdultatok ki baba mellől szórakozni max. éjfélig?
Én még abszolut nem vágyom ilyesmire.
Nekem pont elég boldogság és kikapcsolódás,ha hazajön Párom és átölel,együtt vagyunk:-)és Együtt a kis CSalád:) 18 hós Kisfiú Boldog anyukája:-)
Nekem 9 hónapos a fiam, én nagyon mennék szórakozni, de csak a férjemmel együtt, viszont akkor ki lenne a gyerekkel??? Szóval eddig még nem sikerült megoldani.
Ha nektek közelben laknak a nagyszülők, akkor biztos rá lehet szoktatni a babát, hogy náluk is aludjon.
Van a közelünkben egy babaház, ahová nappal be lehet adni a gyereket (néha beadjuk 1 órára), és ha már rendesen beszokott, akkor éjszakára is vállalják. Nekünk ez a lehetőség tűnik elérhetőnek a közeljövőben.
Nálatok mi a helyzet?
Nekem szerencsém van, mert az anyám szívesen vigyáz rá, jól meg is vannak, teljesen úgy el tudja látni, mintha én tenném.
Asszem 5 hós volt a lányom, mikor először mentem el több órára itthonról. Persze remekül érezték magukat és nem volt semmi baj, de én végig csak rá gondoltam, hogy mi lehet vele :)
Azóta néhány hetente elő van véve a mami egy-egy délutáni felügyeletre, és már többször nála is aludt a lányka. Egyáltalán nem viseli meg, jó muri neki is meg a maminak is - nekünk meg lehetőség, hogy kicsit kettesben legyünk a férjemmel.
Persze, hogy szereti az ember a babáját! Még jó! De kikapcsolódásra szerintem mindenkinek szüksége van/lenne. Ez egy egészséges vágy.
Nekem hármasikreim vannak, és hát nem egyszerűek azért a mindennapjaim. Én sem mentem volna magamtól, de anyukám mondta, hgoy akkor most ő átjön, fogjam a férjem és menjünk el sétálni, vagy valamit csinálni egy-két órára. Vonakodva, de elmentünk, és nagyon is jól tettük. Teljesen felüdültem, újult erővel értem haza, és azóta ez többször előfordult. Sőt már egyszer lagziban is voltunk. Ja, és a legelső alkalommal úgy 8-10 hetesek lehettek.
Amikor 9 hós volt a fiam akkor volt a cégnél az évadzáró buli.Nagyon jó szokott lenni,és a kolléganőim rábeszéltek hogy menjek el.Hajnali 4-ig tartott,baromi jó volt.Mivel szopizott/szopizik,ezért no alkohol!Szerencsére a lakhelyünkhöz közel volt így 5 perc alatt haza tudtam volna érni ha kell.
Azóta nagyobb a fiam 18 hós,és kéthetente egyszer az anyukákkal tartunk egy kis traccspartit este,ez kb 2 hónapja alakult ki.Rettentően jót tesz ez a kis kikapcsolódás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!