Mikor mozdultatok ki baba mellől szórakozni max. éjfélig?
Figyelt kérdés
Hogyan oldottátok meg a gyerekfelügyeletet? Hány hós volt a baba?2009. nov. 7. 12:17
11/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok!Az apuka vigyázott rá.
12/15 anonim válasza:
1éves volt amikor énis osztály találkozora mentem.5évesre:) Nem nagy kedvem volt mert valahogy félek otthagyni pedig jo kezekben volt apunál.És különben is végig durmolta a bulit.Én 1kor értem haza.Nah azota semmi,15hos a fiam.Megint jol jönne egy kis kikapcsi.
13/15 anonim válasza:
Mi 2-3 hetente kimozdulunk a barátokkal, vagy mi szervezünk kerti bulit. Van két ugrásra kész nagyi, aki alig várja, hogy vigyázhasson azunokára. Most 5 hónapos.
14/15 anonim válasza:
Mi ma fogunk először bálba menni, 8 hónapos baba mellett!
15/15 anonim válasza:
Én pont tegnap este mentem el előszőr 5 hónapos mult a fiam apa maradt itthon vele. elaltattam aztán leléptem 24-ig.Csak hát ez úgy lenne az igazi ha apával együtt tudnék menni,meg egy kis alkoholt is ihatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!