Anyukák! Ti eljártok szórakozni a baba mellet?
-mellett-
bocsánat
Igen. Kavezni, moziba, billiardozni, koktelozni, vacsizni, csavarogni a baratnokkel, romantikazni a ferjemmel. Ha a ferjemmel megyek akkor nagyszulo van a lanyunkkal, ha bnokkel megyek akkor a ferjem.
2eves, ugy 4-6 honapos koratol jarok el.
Igen eljártam akkor is mikor baba volt,már nem baba 2,5 éves,mostanában kevesebb az időm,mert van egy vállalkozásom és egy 6 órás munkahelyem.
Először 2-3 hónapos volt mikor elmentünk a párommal pár órára,anyósoméknál voltunk fiunk aludt,mi meg a barátokkal elmentünk egyet beszélgetni sörözni(én pl alkoholmenteset ittam),aztán következő etetésre hazaértünk.Utána a csoportársaimhoz mentem el kéthetente egyszer a koliba,párom is kéthetente nyilván felváltva,de minden héten elmentem hol babával,hol nélküle kávézni,csajos napot tartani barátnőimmel.Mostanában 2 hetente hétvégén párommal elmegyünk valamerre,hétköznap nincs sok idő max barátnőzök a fiammal bölcsi/munka után heti 1-2szer.Vagy anyukám vigyáz rá,vagy a párom,vagy anyósomék bár Ők ritkán,mert messze laknak.
14 hónapos a fiam, és eddig 1 délutánt+estét kaptam meg, ugyanis osztálytalálkozónk volt. Jól esett egy picit "egyedül" lenni, de azért hiányzott nagyon a fiam. Apával volt addig, mással nem is maradna, még nagyszülőkkel sem.
Más anyukákkal szoktam összejárni, vagy barátnők (gyerekesek és gyerek nélküliek is) szoktak jönni hozzánk, sütizünk, teázunk, beszélgetünk, és persze babázunk! :) Nekem ez a szórakozás! Konkrétan szórakozóhelyen, kávézóban, itt-ott nem voltam mióta megszületett. Jövő hónapban viszont a férjem elvisz vacsorázni, ahová kettesben megyünk. Már nagyon várom. Valamelyik nagyi fog rá vigyázni addig.
Olyan éjszakás, bulizós szórakozásra nem járunk el. Egyszer-kétszer előfordult hogy egy mozi, vacsi erejéig a nagymamára bíztuk a kisfiunkat, de fürdetésre mindig hazaértünk. Másfél éves, még nem töltötte nélkülünk az éjszakát és még jó darabig nem is fogja.
Nem vagyunk már tinédzserek, szerintem ha valaki gyereket vállal, akkor el kell tudnia fogadni, hogy egy darabig nincs féktelen bulizás, férjjel kettesben eltöltött wellness hétvégék stb. Persze hallottuk már sokszor a nagy lazamamiktól, hogy majd jól rámegy a házasságunk, mert nem romantikázunk eleget kettesben. Nos erre csak azt tudom mondani, hogy sajnálom azt a párt, akik csak úgy képesek együtt maradni, ha a családjuk egyik tagjától rendszeresen, napokra megszabadulnak. Mi tudunk kettesben lenni, amikor a gyerek alszik, de közben itt vagyunk a közelében, ha szüksége lenne ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!