5 éves lány: playmobil tündéres-pegazusos-unikornisos szett,
3,5 éves fiú: playmo állatkórházas szett.
közösen kapnak lego-t (van már csomó, de sose árt bővíteni mert imádjuk), társast. és mindketten könyvet is.
2013. okt. 17. 11:15
6/12 anonim válasza:
Fiunk 2,5 éves,csak azt tudom tőlünk mit kap,hogy a családtól mit azt még nem tudom,mikulásra vagy Puzzle vagy egy plüss majom amit a napokban nézett ki persze kis édességgel,karácsonyra meg kis konyhát,konyhafelszereléssel,nagyon szeret főzni.
2013. okt. 17. 15:52
7/12 anonim válasza:
Másfél éves kislány. Játékkonyhát kap karácsonyra tőlünk. Állandóan mellettem főz, amíg én csinálom az ebédet. :) Imádja. :)
Mikulásra könyvet kap és csokit, nagyon szereti, ha olvasunk neki.
2013. okt. 17. 21:43
8/12 anonim válasza:
Mikulásra egy kis nassolni valót,könyveket.Nagyon szereti ha mondókázunk,mesélek neki.
Karácsonyra pedig világítós sellő barbie-t,interaktív cicát,legot,puzzlet.
2013. okt. 19. 09:30
9/12 anonim válasza:
3,5 és 5 évesek, karácsonyra playmobile várat kapnak sok-sok katonával, meg társasjátékot, vagy kirakót.
mikulásra nincs játék, legfeljebb kindertojás, inkább gyümölcs és némi édesség és valami matricás füzetet vagy hasonlót azért szoktak kapni ilyenkor is, ha nem is komoly könyvet.
2013. okt. 19. 09:41
10/12 anonim válasza:
3,5 éves lányom Jessie-t és a lovát kérte Szemenagyot +v-tech tabletet, 1 éves fiam valszeg lábbal hajtós autót és szintén v-tech taletet kap karácsonyra. Mikulásra mindketten csokit és egy kis fa puzzle-t. Újszülöttem egy nyami kendőt és egy csörgőt. A lábbal hajtós autóban nem vagyok biztos, nem tudnám már hova tenni, de nincs jobb ötletem... :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!