Anyukák Ti lassan elkezdtek karácsonyra spórolni? Vagy csak én gondolkodom már azon hogy mi hogy lesz/legyen?
Ti hogy csináljátok ? vesztek előre ajándékokat? vagy a pénzt teszitek félre és ajándékokat csak decemberben vesztek ? szerintetek mi a jó taktika hogy jusson mindenre és a lehető legjobban jöjjön ki az ember ?
köszi!
Már nálunk is felmerült az advent/ karácsony témaként.
Mi a kétszázasokat tesszük mindig ki, dec-től júniusig nyaraláskiegészítés, a júliustól decemberig összegyűlt pedig karácsonyi plusz.
Adventre időben készülök, hogy minden napra jusson valami igazi meglepetés. Az ajándékokat tavaly októberben-novemberben vettem meg, de sokszor látom, hogy olcsóbb lett volna a hajrában (persze, ha nem slágertermék, és hamar fogy).
igen, ez a másik h mikor érdemes megvenni szerintetek az ajándékokat ?? olcsóbb karácsony fele ??
köszi az eddigi válaszokat !!
Most kezdek nézegelődni, ha valami olyat találok azt megveszem.
Nálam az is közrejátszik, hogy 3 hét múlva megyek vissza dolgozni, akkor már nem lesz ennyi időm.
Pont tegnap vettem a sógoromnak egy apróságot, mert megláttam és tudtam, ez rá vár. :)
Mostanában kezdek nézelődni, gondolkozni. Spórolnunk nem kell szerencsére, elég jól élünk. Azért ilyenkor kezdek, mert mindenkinek szeretném azt adni, aminek a legjobban örülne, illetve, ha én készítem, akkor ahhoz idő kell, az anyagokat is be kell szereznem. Keresztlányomnak egy babát készítek, ahhoz is idő kell, a lányaimnak babaházat, na azt már augusztusban elkezdtem, most már csak dekorálni kell.
Sosem hagyom az utolsó percekre, az előbbi okból, illetve utálom a tömeget és szeretem, ha az Advent ilyen szempontból nyugisan telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!