Milyen sütit, édességet süttök Karácsonyra? (légyszi ne tegyétek át más témakörbe, kizárólag kisgyermekes anyukák válasza érdekelne)
Figyelt kérdés
Egyszerű de nagyszerű receptek érdekelnének!
Már van mézeskalácsunk és gyümölcskenyerünk, de szeretnék még valami csinálni.
2012. dec. 22. 22:00
1/25 anonim válasza:
Raffaelló
Radír
Mindkettő egyszerű, de nagyszerű és a férjem, lányom kérése volt. :-)
2/25 anonim válasza:
Linzert és islert csináltam, meg az apa kedvéért marcipános-mandulás korongot. Most fejeztem be, már alig vártam! :-D
4/25 anonim válasza:
Linzer.
20 dkg liszt, 12 dkg margarin, 10 dkg cukor, 1 tojás sárgája, fél csomag sütőpor, egy csomag vaniliás cukor, fél citrom leve, fél citrom reszelt héja. Ezt mind gyorsan összegyúrni, fél órára be a hűtőbe, vékonyra kinyújt (kb 3 mm) kiszaggatni, majd kb 180 fokon 5-6 perc sülés. Ahogy kihűl lehet kettesével öszeragasztani, azonnal puha, nem kell várni vele, de napról napra még finomabb (ha marad....) Én kapásból dupla adagot szoktam csinálni, ez az egy adag elég kevés.
.
5/25 anonim válasza:
Én csináltam 3 féle bejglit (diósat, mákosat ás gesztenyéset), mézes krémes, lekváros linzert és vaníliás kiflit. Ha még belefér az időmbe, akkor kókuszgolyó is lesz.
6/25 A kérdező kommentje:
Radír! Ezt nem is ismertem. Nagyon tetszik, de a fiam tuti nem enné meg. :(
2012. dec. 22. 22:10
7/25 anonim válasza:
3 napja sütök minden nap egy adam mézeskalácsot, mert ahogy sül, úgy eszik a gyerekek :D Holnap muffint, csokis kekszet és kókuszgolyót csinálok. ezeket imádják, apuka kedvéért pedig vettem egy tálca zserbót. Többre nincs energiám 3 gyerek mellett :)
8/25 A kérdező kommentje:
Linzert anyós csinál, bejglit anyuéktól kapunk. :)
2012. dec. 22. 22:11
9/25 anonim válasza:
mákos guba, az örök karácsonyi sláger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!