Ti mit vesztek gyermekeiteknek karácsonyra?
Egy rollert és egy Barátnőm, Bori könyvet kap.
Pont 3 éves.
A nagycsaládtól kap orvosi táskát, társasjátékot, kirakót, zsírkrétát, mesekönyvet, Duplo-t.
Play doh reggeliző gyurmaszettet és plusz gyurmát kap, emellé egy orvosi táskát, egy pénztárgépet, és játék ételeket kap (imád vásárlósat játszani), valamint egy traktort. Ezek már megvannak, becsomagolva várják a karácsonyt.
Még egy sötétítő függönyt készülünk varrni a szobájába, a kedvenc focicsapat logójával. Ehhez szombaton veszem meg az anyagot, jövőhéten lesz melóm vele bőven. :)
Játék laptopot, kutyás plüsst, játék babakocsit.
14 hónapos kislány
2 éves ikerfiúk közösen kapnak játék barkácskészletet munkapaddal meg egyéb kiegészítőkkel, amiket a férjem még vett hozzá. (előzőleg felmértem játszóházban, hogy minek örülnének) Ezen kívül még kapnak valami fürdős játékokat, egyelőre nem tudom, miféléket.
Dec. 27-én lesz szülinapjuk is, erre az egyikük egy hatalmas tűzoltóautót kap, amivel lehet spriccelni, a másikuk is hasonló kaliberű autót, és persze egy-egy saját készítésű tortát. :)
A családtól koruknak megfelelő logikai játékokat kapnak.
Az én ikreimnek is december 27-én lesz a szülinapjuk :) Ötödik.
Távirányítós autót kapnak karácsonyra, mesekönyveket, társast.
2,5 éves kislányom van.
Lego Duplo Nagy Állatkertet, építőlapot(2db), alap duplo kockákat, állatkerti furgont, Bogyó és Babóca Évszakos könyvet,2 db Boribon könyvet, ikea gyerekszéket+asztalt.
Már november óta vásárolgatok.
De. Nálunk az egyetlen nagymama nem foglalkozik Vele,a testvéreméknek nincs lehetőségük ajándékozni, más rokonunk nincs, így csak Tőlünk kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!