Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az apuka üzeni, hogy a gyerekn...

Az apuka üzeni, hogy a gyereknek adjak pénzt a gyerektartásból karácsonyra?

Figyelt kérdés
Szóval az apuka nem vesz ajándékot, hanem mivel túlórázott, több gyerektartást vontak tőle(20%-ot szoktak vonni), és ezt adjam a gyerekeknek oda karácsonyra, mert azt kapják tőle. De ez így nem olyan, mintha azt adná nekik, ami amúgy is jár nekik?
2012. dec. 6. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Hát a gyerek tartás azért van,hogy ezzel támogassa a gyerekre a kiadásokat. A Karácsonyi ajándékozás az nem kötelező,de egy apukától azért illene ha már külön vagytok... semmi köze a gyerektartáshoz,ez nem így működik. Persze ha valóban nem fog semmit venni,és nem szeretnéd,hogy a gyerek szomorú legyen,hogy apától nem kapott semmit akkor kénytelen leszel.De ez azért szomorú!
2012. dec. 6. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy ő úgy számolt, hogy annyit vonnak, amennyit alapból szoktak és a túlóra miatt lesz majd plusz pénze ajándékra. De ha már így alakult, hogy többet vontak, nem biztos, hogy marad neki. Elég furcsa, hogy ilyet kért, de valahol érthető is.
2012. dec. 6. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A másodikkal egyetértek.

A pluszpénzből jobb, ha veszel valamit a gyerkőcnek, hogy ne legyen szomorú. :(

2012. dec. 6. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Jogos amit a férjed írt!

Eddig vontak tőle mondjuk 20.000 Ft-ot, most mert túlórázott vonnak 25.000, akkor végülis 5 ezerrel többet adott, amire jogosan mondhatja, vegyèl brlőle a gyereknek ajándèkot!

Ha maszek ám túlórázna, akkor nem vontak volna tőle többet, akkor gondolom azt a pluszt oda adta volna ajándékra!?

2012. dec. 6. 11:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, persze, oda adom nekik, hogy költsék el ők, de hát azt eddig is a gyerekekre költöttük.
2012. dec. 6. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:

én meg örülnék ha az én volt férjem fizetne egyáltalán a gyerekek után.. 5 éve elváltunk és 10 forintot nem fizetett. pedig jó munkahelye van.:/

azt mondja h ez nem az ő dolga,hanem az új férjemé..

2012. dec. 6. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem ez teljesen korrekt, gondolom nem unalmában túlórázót hanem azért mert szüksége volt rá. Ti is jól jártatók a túlórával így szerintem teljesen normális kérés.

Arra meg, hogy ez jár csak azt tudom mondani hogy ha nem túlórázott volna akkor kevesebb járt volna.

2012. dec. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!