Ti mit vesztek gyermekeiteknek karácsonyra?

A kislányunk másfél éves, egy játékkonyhát készítettünk neki a párommal, majdnem olyan jó lett mint az Ikeás. Vettem hozzá mindenféle kiegészítőket, edényeket, poharakat, stb. Egy barátnőmtől kap hozzá műanyag zöldségeket.
Anyukámtól éneklő hajasbabát kap és babaágyat.
Többit még nem tudom. Boribon könyvet én is szeretnék venni még, bár van már kettő, meglátom...

3mas vagyok. Nálunk azért kap ennyi mindent, mert anyósomék és nagymamám is ideadta a pénzt, hogy vegyük meg mi a gyereknek, amit szeretnénk. Összesen amit felsoroltam, az 10 ezerbe volt.
Testvére nem lehet, úgyhogy az az "opció" kilőve!

Azért, mert van aki megteheti, és meg is teszi, hogy több 10eft-ért vegyen ajándékot. Fáj az neked, hogy ki mennyit költ? Mi nem tehetjük meg, de így is sikerült összespórolni az ajándékra való 10eft-ot.
Nekünk egyenlőre nem lehet több baba, így ez kilőve. De ha nektek ez opció, akkor legyen testvére, biztos örülni fog, hogy mindenki meséli, mit kapott, ő meg azt mondja, hogy "ja nekem testvérem van!" Ugyan már...

egy éves kislányom My Pal Violet interaktív kiskutyát fog kapni. A 3 éves kisfiam xilofont, Chuggington vonatsínpályát és valami lego duplot fog kapni.
Ezeket tőlünk, szülőktől. A nagyiktól nem tudom, de sajnos nem szoktak túl sikeresen vásárolni. A keresztszüleitől barkácspadot, orvosi készletet vagy Chuggington - Wilson 3D hordtáskát fogunk kérni.
Nem akarok dicsekedni, de hála Istennek az idén bőven telt ünnepi ajándékokra, gazdag volt a Mikulás is, ráadásul mindkét gyerek téli, szóval még itt a szülinap is. Azért kapnak ennyi játékot, mert igazából évközben ritkán veszünk nekik ajándékot, azzal gazdálkoznak, amit az ünnepekre kapnak. A fiam most Chuggington-rajongó, a Miki is hozott vonatot, Apa is rálicitált még azon kívül is, ennek nagyon örül. A xilofont pedig azért vesszük (igazából csodálom, hogy senkinek nem jut eszébe ajándékba ezt venni, mert nagyon jó ritmusérzék fejlesztő és kezdő-hangszernek is kiváló, és sokkal olcsóbb, mint valami gyerekszintetizátor vagy egyebek), mert most kezdett el énekelni és a Hull a pelyhes fehér hótól a Boci boci tarkáig számos dalt le lehet rajta játszani.

Kedves 14/15ös válaszoló!
Persze, legjobb lenne a testvér. De nem tehetjük meg sajnos egyenlőre. Persze, lehet szülni segélyre, pótlékra stb-re, de én nem teszem. Mert el is kell tartamon, fel is kell nevelnem. Jól, és úgy, hogy jövője is legyen.
Nálunk, NINCS nagymama, NINCS keresztszülő, NINCS más rokon. És egész évben gyűjtögettem. Mégis, kire költsem ha nem Rá? Kinek okozzak örömöt, ha nem Neki?

Tőlünk kap egy távirányitós Buggy-t, egy Karácsonyi expressz elektromos vonatot, meg 2 társasjátékot.
A családtól nem tudom, csak apámtól tudom hogy távirányítos verdák kamiont fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!