Milyen sütit, édességet süttök Karácsonyra? (légyszi ne tegyétek át más témakörbe, kizárólag kisgyermekes anyukák válasza érdekelne)
Figyelt kérdés
Egyszerű de nagyszerű receptek érdekelnének!
Már van mézeskalácsunk és gyümölcskenyerünk, de szeretnék még valami csinálni.
2012. dec. 22. 22:00
21/25 anonim válasza:
Dió süteményt (vagy barackmag, aki ahogy ismeri: két dió ízű és formájú süti összeragasztva zöld színű mandulakrémmel)
A maradék diós tésztából szaggattam karácsonyi formájú sütiket és kidíszítettem.
Kókuszgolyó
Tiramisu
Ma fogok narancsos csokitortát sütni, a beiglit pedig a cukrászdából hozza mindjárt a párom.
22/25 anonim válasza:
Diós és mákos beigli, mézes krémes, kókuszos keksz tekercs.
23/25 anonim válasza:
Linzert, islert tegnap csináltam.
Ma a gyümölcskenyeret. Holnap kuglófot, muffint sütök, és a fiam kérésére túrós-kókuszos golyócska lesz még. Ja, meg egy diós bejgli már van.
24/25 anonim válasza:
Trüffelgolyò, màkosguba, mèzes
Nem győzöm dugdosni a fèrjem mèg a gyerekeim elől, hogy holnapra maradjon valami. :D
25/25 anonim válasza:
Én nem vagyok anyuka, de anyu minden évben süt szalagáris krémest, ami isteni finom, anélkül nem is lehetne karácsony. Már érzem az ízét a számban. Szokott lenni még mákos kalács, mézes krémes, képviselő fánk, francia krémes, sajtos pogácsa. Valamelyik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!