2 éves fiúnak és 2 éves lánynak mit (miket) érdemes venni karácsonyra?
Lego Duplo minden mennyiségben.
Lányom babakonyhát duplot kap, de gyurma szines ceruzák, puzzle (lányom 4 darabosat már ölssze tud rakni), mindenféle háztartási eszközök mint porszívó stb..
vannak már nekik is társasok, könyvek, lányomnak kifogyhatatlan vagyok az ötletekkel.
Mi az, ami már van? Nem könyvekre, kisautókra gondolok, hanem komolyabb játékokra.
Ja, és mennyit szánsz rá?
Hú, sok játékuk van.
A nagyobbak, értékesebbek, újabbak (nemrég volt a szülinapjuk):
konyha, szerelőműhely, babakocsi, bevásárlókocsi, duplo )iszonyú mennyiségben), maxi blocks, sok könyv, porszívó, motorok, kisasztal székekkel.
Kapnak karira fa fejlesztő játékokat. De egy-két nagyobb értékű játékot is szeretnék. Kb 20e forint.
Play Doh gyurma+ hozzá valami készlet?
Sátor?
Hirtelen ennyi jutott eszembe azokon kívül, amiket leírtál.
Az én lányom márciusban lesz 3 éves, én is nagy gondban voltam most, hogy mit vegyek karácsonyra.
Végül találtam a neten egy oldalt, ahonnan rendeltem játékokat. (Már előre is, a szülinapjára)
Amit most kap majd, az a Pötyi játék, csak nem a hagyományos fajta, hanem nagyobbak a gombocskák, és sablon is van hozzá, szerintem így érdekesebb, jobban leköti.
A fa fejlesztőket akartam még ajánlani Neked, de azokat írtad, hogy olyat kapnak.
sátruk is van már
gyurma? nem csámcsogják meg két évesen?
Nem tudtam, hogy mi az a pötyi, de megnéztem, ilyenem nekem is volt 35 évvel ezelőtt:-) nagyon durva, hogy ilyen van még.
Te milyet vettél? Mert ennek picik az alkatrészei, van ennél nagyobb is?
Én innen rendeltem és ilyet:
Lentebb van a 15 mm-es változata, abban szerintem fiúsabb sablonok vannak. :) Ha mindkettőnek akarsz...
Érdemes egyébként szétnézni ezen az oldalon, szerintem nagyon jó dolgok vannak! Véletlenül bukkantam rá, nagyon megtetszett. (Az árak sem rosszak, direkt összehasonlítottam más oldalakkal).
A gyurma...
Én is azt hittem, hogy majd megkóstolja, de nem. Pedig egyfolytában azt hajtotta, hogy azt meg lehet enni. (mert pl. a fagyikészítős milyen jól néz ki, és mondogatta, hogy meg lehet enni.)
Play doh még nekünk sincs, csak kipróbálásra vettem a Müllerben valami hasonló gyurmát, mint a Play d. - hogy egyáltalán érdekli-e, megeszi-e?
Bevált, szereti. Mármint szeretünk gyurmázni. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!