Érdemes már a karácsonyra gondolva vásárolgatni? Ilyenkor olcsóbbak a játékok?
Figyelt kérdés
2012. okt. 26. 14:59
1/7 anonim válasza:
Ha van időd nézegetni vagy meglátsz egy olyan darabot amit szeretnétek és most jó áron van,akkor szerintem érdemes.
Például én most láttam a Tesco újságba egy olyan játékot amit a lányom szeretne 50%-os akcióval meghirdetve(ami a netes árhoz képest amúgy majdnem 60%),így valószínűleg holnap megvesszük,mert ennél olcsóbb már úgyse lesz
2/7 anonim válasza:
Én semmiképpen nem hagyom decemberre,főleg ha azt nézzük,hogy most jön egy novemberi fizu és utána már csak a decemberi van,akkor meg van kiadás bőven.
Szóval szerintem érdemes. Nincs még tömeg sem,rohanás sem.
3/7 anonim válasza:
Biztos érdemes, bár magamat ismerve nem bírnám ki hogy ne adjam oda neki előbb. Akkor meg kezdhetném elölről a vásárlást.
4/7 anonim válasza:
Én most kezdem el megvenni őket!
És, amint írták már, decemberben mindenki rohan majd vásárolgatni + a decemberi fizu másra fog kelleni!
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy érdemes! Jó helyre kell rejteni, de mindenképp jobb most, mint decemberben, amikor bár jobban be lesznek reklámozva, de az ember pénztárcája is véges. És abban a hónapban már nem csak ajándékokra kell kiadni, sok más is adódik.
6/7 anonim válasza:
Mi is megvettünk ma pár dolgot (épp az előbb írt tescós katalógusból felénk 1-2 kisebb játékbolt van csak így az ilyen nagyobb áruházak maradnak) . Én csak azért szorítok (mert így most 2-3 ezerrel is olcsóbban vettem meg ugyanazt a dolgot amit a lányom kinézett mint webáruházban nem beszélve hogy ott még szállítási díj IS van) hogy addigra (messze még a dec. vége) nehogy rájuk törjön valami új mánia és azt szeressék majd ehelyett amit most vettünk.-
7/7 anonim válasza:
Nem érdemes előre megvenni. Majd a decemberi rohanások közepette, dupla annyiért. A gyerekek elől addig úgy sem tudod dugdosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!