Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyiket választanátok...

Ti melyiket választanátok Gergő vagy Gergely?

Figyelt kérdés

A férjemnek a Gergely tetszik jobban, mert az "rendes" név, nekem viszont jobban tetszik Gergőként anyakönyveztetve.

Abban egyetértünk, hogy Gergőnek szeretnénk szólítani, nem tervezzük pl. Gerinek becézni.

Tudom, hogy nincs nagy különbség, de ti, hogy anyakönyveztetnétek és miért úgy?

2013. okt. 15. 12:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Jogász vagyok egy elég nagy cégnél, nem írom le, hogy mi, mert kb. mindneki ismeri. Az egyik főigazgatónk Bence, tényleg fura....

Szóval jelentem: NYERT A GERGŐ!!!!

2013. okt. 15. 12:36
 12/28 A kérdező kommentje:

AZAZ A GERGELY!!!!! Csak már megint gyorsabban gondolkoztam!

Szóval Gergely baba Gergőnek becézve:)

Szuper jó érzés most! Épp hívtam a férjem, tök örült:)

2013. okt. 15. 12:37
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Gratulálok, és szerintem okosan döntöttél.
2013. okt. 15. 12:38
 14/28 anonim ***** válasza:
71%
Mi a Gergőt választottuk. Lassan 12 éves. Nagyon örülök, hogy annak idején ezt a nevet választottuk nem a Gergelyt. Teljesen hű a nevéhez. :) Éberen őrködő. :))) Nagyon lendületes, igen okos, határozott személyiség. Egy kis örökmozgó zseni. Egy perc alatt 100%-osan megtanul mindent. Majd rohan focizni. A Gergizést én sem szeretem, csak amikor felbosszant annyit mondok Neki: Gergi, Gergi reggeli. :))). Nagyon jó könyv: Nógrádi Gábor: A bátyám zseni c. könyve. Olvasd el! Pont ehhez a kérdéshez illik. Egyébként van Gergely nevű ismerősünk (gyerek. Borzasztó kimért távolságtartó. Szóval olyan "Gergelyes".
2013. okt. 15. 12:39
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszi!

Éreztem én valahol mélyen, hogy valahol nem az igazi, de így többektől leírva, lett telejsen világos és egyértelmű.

2013. okt. 15. 12:39
 16/28 anonim ***** válasza:
64%
Hogy le lettek pontozva a Gergelyt preferálók..
2013. okt. 15. 12:40
 17/28 A kérdező kommentje:

Az tuti, hogy Gergőnek fogjuk hívni, az meg, hogy mi lesz az irataiban, az egy másik dolog.

Ő lesz az én Gergely-Gergőm!

Bocsi, hogy itt ömlengek, de úgy örülök, olyan boldog vagyok!

2013. okt. 15. 12:41
 18/28 A kérdező kommentje:

Igen én is néztem, én mindnekit felpontoztam!

Na mindegy lepontozóktól függetlenül! Kicsi Gergely nagyon várunk!

2013. okt. 15. 12:42
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
Gratulálok! Én is a Gergelyt választottam volna :)
2013. okt. 15. 13:08
 20/28 anonim ***** válasza:
59%
Akinek nem lett igaza, az pontozgat megint mint az őrült, ettől próbálja szegény jobban érezni magát, rá se ránts.
2013. okt. 15. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!