Hollywood Hírügynökség, Szirmai Gergő vélemény?
Szerintem baromi jól, élvezhetően, és tényleges tartalommal csinálja, amit.
Olyan dolgokat emel ki egy fimből, hogy nekem fel sem tűnt, vagy bele sem gondoltam, csak így hogy ő mondja, és tényleg. Mostanában már én is kritikusabb szemmel nézem a filmeket.
Lehetne neki a tv-ben egy saját műsort csinálni, annyi biztos.
2013. okt. 3. 16:03
Én nem kedvelem, túl erőltetett a stílusa számomra az angol kötőszavakkal, a hadarással. A filmek sem tetszenek, amik neki igen.
2013. okt. 3. 16:04
3/11 A kérdező kommentje:
Mindkettőtökkel egyetértek, illetve csak annyi nem igaz (szerintem), hogy nem jók azok, a filmek amiket kritizál. :D
Köszi a válaszokat, jöhetnek még!
Igényes nemzetközi szinten is, és nem laposodott el, pedig már sokadik videónál tart. Én viccesnek tartom, először furának tűnt, de összességében szerintem nagyon szerethető és szerény. Néha a kritikáival nem értek egyet, de ő el is mondta valamelyik videójában, hogy ez is célja, hogy ne agyhalottként nézzünk filmeket, hanem saját véleményünk legyen, ami nem követi sem őt, sem a rendezők hóbortjait.
2013. okt. 3. 16:18
A meglátásai jók, szerintem az előadásmódján sokat javíthatna (nagyon erősen hadar, ami néha már annyira komoly, hogy szinte érződik, ahogy kimaradnak gondolatok).
2013. okt. 3. 16:42
6/11 anonim válasza:
én nagyon bírom:D
minden szerda és szombat este itt ülök a gép előtt,és várom az új részt:Djó humora van,tud beszélni normálisan,normális dolgokról,és még ért is ahhoz amit csinál:))
HH FOREVER
2013. okt. 23. 08:57
Nagyon jó. A témái szuperek a stílusa király. Őt emiatt a hadarós kapkodós stílusa miatt kell szeretni. Nagyon mulatságos :)
2013. okt. 24. 22:57
Én nagyon kedvelem és tisztelem is, hiszen nem adja el magát, egyedi és különleges + amit mindenki láthat/hallhat/szagolhat: vagyis jó meglátásai vannak, jó mondanivalója, értelmes, stb.
Magával ragadó
Én személy szerint erős érzelmeket táplálok iránta... személyesen sem kiábrándító!! :)
2013. nov. 25. 20:31
9/11 cdc22 válasza:
szerintem jó, csak mindennek elakarja mondani az értelmét még akorr is ha nincs.
2014. jún. 3. 21:16
Én nagyon bírom, szerintem nagyon jó a stílusa, tud vicces és komoly is lenni, és a műsor sem laposodik el. Nekem még abból se volt bajom, hogy a hadarását ne értettem volna. Az meg különösen tetszik, ahogy néha különféle stílusokban készíti el a részeket és új dolgokkal kísérletezik (bár ezek nem mindig aratnak sikereket a közönségében).
2014. jún. 4. 15:15
Kapcsolódó kérdések: