Mi a baj a finnekkel?
Szirmai Gergő (Hollywood Hírügynökség) mindig visszatérő utalása, hogy a finnekkel valami baj van. No de mi, kérem?
Bárki bármit tud, válaszoljon!
Előre is köszöni:
egy szerkesztőségi tag
De miért?
Nem szeretem a rasszizmust. Az indokolatlan rasszizmust. Ami indokolt, az már nem is rasszizmus (?).
Lehet, hogy ezt később megbánom, de szeretnék valamit felhozni, ami bizony-bizony a melegekkel kapcsolatos, szóval ha nem bírod őket, NE olvasd tovább, mert nincs kedvem vitatkozni. Nekem egyébként semmi problémám a finnekkel, bírom őket.
Szóval... Ugyebár az emberek nagy része hallott már Adam Lambert-ről. Ha nem, összefoglalva annyi, hogy ő egy énekes, aki anno 2. lett az American Idol 8. szériájában, és aki meleg. Nos, Adamnek volt egy barátja, egy bizonyos finn úriember, Sauli Koskinen. Sauli népe körberajongta Adamet, jó ideig csak jót lehetett róla hallani a kedves finneknél, aztán - mit ad Isten? - Sauliék szakítottak. Adamből azonnal hazug gazember lett, aki - ki tudta? - szellemekkel társalog, Sauli pedig megkapta a főzőműsort és a hírnevet, amit - tudtunkkal - Adamnek köszönhet.
Természetesen nem szeretnék általánosítani, és azt kérem, ti se tegyétek, de ez azért elég sok embernél felért egy arculcsapással.
(Itt még hozzátenném, szigorúan zárójelben, hogy bár ez most történt, és én nem tudok más, ilyesmi esetről, azért még előfordulhat, hogy máskor is megmutatkozott már ez a kétszínűség. Vagy csak arról van szó, hogy támogatták a kutyájuk kölykét? Nem tudom, én ilyet pl. még a magyaroknál sem láttam, de ha valaki tudna nekem mutatni két magyar cikket valami ilyesmiről, megköszönném.)
ja igen, a feketék a lovon :D
Nagyon megörvendeztet ez a sok szerkesztőségi tag :)
Mindenhol ott vagyunk, és szép lassan uralmunk alá hajtjuk a világot!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!