Mi volt az első jele a bárányhimlőnek a gyermeketeken?
Figyelt kérdés
Tehát előbb láza volt, és utána pötty? Hol jelent meg az első néhány pötty? már előtte is jóval nyűgösebb volt, vagy csak hirtelen lett lázas, minden előjel nélkül?2013. okt. 14. 15:26
1/5 anonim válasza:
A zacsija alatt jött elő az első pötty, egyértelmű volt hogy ez az lesz, mert hólyagos volt. Nem volt egyébként lázas a bárányhimlője alatt, és nyűgös sem volt.
2/5 anonim válasza:
Nem volt láza egyiknek sem. A 4-ből 3 kapta el. Az egyiknek (6 éves)a homlokán,a másiknak (akkor még 3 volt) a kézfején,a harmadiknak (akkor még 18-19 hónapos volt)a vállán jött elő az első pötty. Semmi előjel nem volt,nyűgösebbek sem voltak,csak ott lett egy pötty-majd a többi. A nagyom hátán rengeteg volt,a másodiknak a fenekén volt sok,a harmadiknak nem emlékszem,pedig most tavasszal voltak himlősek :-)
3/5 anonim válasza:
Egész napos expólátogatás után a vonaton már nyűglődött, de betudtam a fáradtságnak, de fürdéskor találtam egy pöttyöt a hasán. Mivel járvány volt és az egész ovis csoportban csak ő nem kapta még el a himlőt, egyből tudtam, hogy eljött a mi időnk. Egy napig volt láza, de az sem ment fel 38 fölé.
4/5 anonim válasza:
Arcán volt 2 pötty,utána jött még ki pár,láz nem volt.
5/5 anonim válasza:
Most vagyunk a kellôs közepén. Vasárnap még állatkertben voltunk. Hétfôn ovi. Délután itthon minden okés volt este fél 8-ig, amikor a gyerek mutatta, hogy pöttyös a hasa. Valsz fürdésnél nekem is feltûnt volna. Mára: feje teteje tele, arca tele, ajkain is van, szemhéján is, fülkagylóban is, háta-hasa tele, keze-lába is, a nemi szervein pedig aknamezô van, ezernyi hólyaggal, még a csiklóján is. Mire minden pöttyöt megszámolunk, el is múlik a betegség. Láza tegnap és ma volt. Viszketés ezerrel. Remélem holnaptól már jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!