Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki sok év babázás után tért...

Aki sok év babázás után tért vissza a munkába, hogy bírta az első hónapokat?

Figyelt kérdés
Én négy év babázás után fogok visszatérni nemsokára. A fiamat most szoktattam az oviba, a lányomat most szoktatom a bölcsibe, s már ez is nagyon megvisel lelkileg. Persze tudom, hogy örülhetek, hogy van hova visszamenni, de nagyon tartok tőle, hogy nem fogok tudni egyik téren sem 100%-ot teljesíteni. Nálatok hogy alakult?
2013. szept. 30. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

3 éves 2 hónaposan kezdte a kislányom az ovit. 3 napig pár órát ott voltunk együtt, utána 1 hétig ebéd után el kellett hoznom. Utána volt ott egész napot, akkor mentem vissza dolgozni. Az első napok nagyon rosszak voltak. Kislányom sírt utánam, úgy feszítette le rólam az óvónő :-(. Aztán megszerette és ettől én is megnyugodtam :-). Tudom, hogy jól érzi magát és így nekem is könnyű. Vannak már barátai, szereti az óvónőket és a dadusát.

Ne aggódj. Bele kell szoknotok, de ha a kicsik szeretni fogják, menni fog mindenhol a dolog :-). Kitartást!

2013. szept. 30. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én azt hittem, bele fogok őrülni, hogy nem lehetek vele, mondjuk még csak bölcsis a Pindurkám :) De meg kell mondjam, ezt csak én fogtam fel tragédiának, hogy nem lehetek Vele mint eddig :) Mert, ő igen csak jól szórakozott, tetszett neki a társaság, én nehezebben viseltem. Pár hét után viszont semmi problémám nem volt, lehet csúnya mait írok, de valahogy még jól esett végre nem otthon lenni, ugyan azokat a monoton napokat élni :) A férjem meg azt hiszem még jobban örült, mert már nem "csak" a babázásról, főzésről, mosásról tudtam neki mesélni :D Kicsit nagyon unalmas voltam már.
2013. szept. 30. 22:48
 3/5 A kérdező kommentje:
És a munka ugyanúgy ment, mint régen? Én attól (is) félek, hogy ott nem fogom megállni a helyemet. Olyan helyen dolgozom, ahol négy év alatt nagyon sok dolog változott, és gyakorlatilag újra kell tanulnom mindent.
2013. okt. 1. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:

1.vagyok.

Ugyanúgy megy, bár nálam csak formai változások voltak.

Ha rendben lesznek a gyerekek, akkor szerintem menni fog, mert nem azon fogsz agyalni, hogy vajon hogy érzik magukat. Én első nap szinte végig bőgtem, ahogy a kislányom megszokta, egyre könnyebb volt.

2013. okt. 1. 09:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben járok éppen, és ugyanazokkal a félelmekkel küzdök mint Te. Érdemi választ nem tudok írni, de köszönöm, hogy feltetted a kérdést és a válaszadóknak is köszönöm!!!
2013. okt. 2. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!