Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A bárányhimlőnek mik az első...

A bárányhimlőnek mik az első tünetei?

Figyelt kérdés
2 hete voltak nálunk gyerekek, közülük ketten most bárányhimlősek. Van egy kisfiam, 13 hónapos, és van néhány pötty a karján. Eddig szorgalmasan kenegettem Fenistillel, azt hittem hogy megcsípkedte valami. Lehet ez a pár (4-5) pötty bárányhimlő? Már 2 napja megvannak neki, ma lett egy a térdén is. Ennyire lassan szaporodhatnak a pöttyök bhimlő esetén?
2013. júl. 26. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hónaposan, 3 pöttyöm volt. Anyám csak azért tudták, hogy bárány himlő mert 2 bátyám tele volt pöttyel és az én pöttyöm is jellegzetes volt, szúnyog csípés szerű és belsejében víz hólyag szerű "kinövés". Ha a gyereket jól be dunsztolod estére akkor reggelre ha bárányhimlős tele lesz pöttyökkel. ( ha nem is tekered körbe sállal, de picit takargassad be melegebben). A pöttyök jöhetnek lassan is az én egyik gyerekemnek 2 pöttye volt majd 1 hét múlva ellepte a testét.
2013. júl. 26. 21:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Indulhat hányással is.
2013. júl. 27. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!