Mennyi idős volt a babátok mikor először elmentetek
bulizni?
Figyelt kérdés
Kire hagytátok, hogyan viselte, észrevette-e egyátalán?
2009. nov. 9. 22:29
1/7 anonim válasza:
Semennyi. Nem mentem bulizni. Inkább a babám mellett vagyok. Mit ér másnap egy kialvatlan, türelmetlen anyukával?!
2009. nov. 9. 22:37
2/7 anonim válasza:
3 hónapos volt a babám, mikor elmentem egy koncertre (külföldiek, kb 2 évente jönnek Mo-ra). Lefektettem aludni, aztán elmentem. Apukája maradt itthon vele. Végül is nem bulizni mentem, a koncert után egyből jöttem haza. A babám észre sem vette.
Ezen kívül voltunk jópár esküvőn idén, és még megyünk is egyre. Ilyenkor anyukám vagy a barátnőm vigyáz a babára. De mindig én fektetem le (önkormányzat és lagzi között hazaugrok), sosem ébred éjjel. Szóval idén már mulattam vagy 5-6-7 alkalommal, de a babám egyről sem tud :) Inni sosem szoktam, hozzám van nőve a kocsi, de nem is hiányzik, és nem is akarok másnaposan ébredni.
2009. nov. 9. 22:40
3/7 anonim válasza:
4 hónapos, de akkor az nem bulizás volt, csak egy este a csajokkal. Utána 5 hónapos volt, amikor először elmentem bulizni. 2 éves most és szoktam azóta is szórakozni járni kb. havonta. Olyankor a nagymamával van (nincs férjem, aki vigyázzon rá), nagyon szeret ottlenni. Amíg pici volt, szerintem nagyon fel sem tűnt neki, mert akkor mentem el, amikor már aludt. Egy éves koráig anyukámmal laktunk, szóval neki ez nem volt nagy változás. Most meg, hogy nagyobb, már volt pont nemrég, hogy el kellett utaznom (nem kimondottan bulizni, hanem konferenciára 2 napra, amiben mondjuk buli is volt), de semmi baj nem volt belőle. Ha mondom a fiamnak, hogy megy a nagymamához, már fülig ér a szája :)
2009. nov. 9. 23:02
4/7 anonim válasza:
1 éves. Aludt, észre sem vette.
2009. nov. 10. 09:11
5/7 anonim válasza:
11 hónapos a 3. babám, még nem voltam sehol. Utoljára egy évvel ezelőtt voltam bálban. Néha hiányzik, de megvagyok nélküle is. Az első két gyereknél is kb. 2 évesek voltak, mikor már éjszakára elmentünk itthonról.
2009. nov. 10. 11:18
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem is szüksége, volna néha egy kis kikapcsra, de 1 évesem még szopizik éjjel és nem tűr meg mást maga mellett, megérzi, ha elmegyek. Ezért mindig az lett a vége, hogy éjfél körül "hazahívott".
Azért remélem egyszer majd belátja, hogy anya is vágyik néha a felnőtt társaságra és kikapcsolódásra:-)
Első, nem értelek. Nincs ebben semmi rossz, neked is vannak igényeid, nem kell 1000%osan a babád alá rendelni magadat. Szerintem... Attól hogy kikapcsolódsz, még jó anya vagy, sőt, új lendületet kapsz stb.
2009. nov. 10. 15:30
7/7 anonim válasza:
Most ismét jól lepontoznak, de nem is érdekel... Van egy csomó szülő, aki azt hiszi, h azért mert gyereke lett ő már nem nő, nem szerető, nem feleség, csak anya. 9 hónapig nem szexelnek, mintha az ártana a babának. Aztán csodálkoznának ha kiderülne kivel pótolta a férj a hiányt. "Remek" házasságuk lesz. Aztán szuper anyák akarnak lenni, hiba nélkül. Feláldozzák magukat. Teljesen "rámásznak" a gyerekükre. Aztán csodálkoznak ha kamaszként nem tudják kordában tartani a gyereket. Vagy nem fejlődik normálisan a társas kapcsolatuk az iskolában, ovodában. Én így sem járok bulizni, viszont azzal sem értek egyet, hogy ha megszületik a csöppség adjunk fel mindent. Szerintem akkor is jólesik majd egy-egy vacsora kettesben egy gyertyafényes étteremben a párunkkal, vagy elmenni fodrászhoz egyedül stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!