Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel kezdte a dokitok mikor...

Mivel kezdte a dokitok mikor elöször elmentetek hozzá, hogy nem jött össze a baba?

Figyelt kérdés

Ma voltam orvosnál élöszörre azt ajánlotta,hogy mérjem a hömet és menjek középidöben minden reggel vérvételre hozzá. Ha ebböl nem lát semmit akkor ultrahangra menjek.

Ez külföldön volt, és kiváncsi vagyok nektek mit csinált elöször.

Mit mondjak amunkahelyemen miért kések 5 napig fél órát?

2009. nov. 24. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát engem nagyon sokszor vizsgált, vérvétel, vizelet vizsgálat, hasi ultrahang. Végül elküldött meddőségi központba, ha már rég óta próbálkoztok és nem sikerül célszerűbb lenne a meddőségi, ott jóval több mindent néznek, és alaposabban kivizsgálnak nem csak téged hanem a párodat is!

2009. nov. 24. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:

A munkahelyen megmondod, hogy orvoshoz kell járnod, de azt nem kell mondanod, hogy milyen orvoshoz.

Nálam UH vizsgálattal kezdte, végigkövetett egy ciklust, hogy van-e peteérés rendesen. Utána a páromat küldte vizsgálatra.

És itt meg is lett a baj oka...

2009. nov. 25. 09:34
 3/3 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Nálam első körben hormont néztek, ez kétszeri vérvételt jelentett ciklus 3. és 21. napján. Még a meddőségi központban is csak egyszer néztek ultrahanggal peteérést, nem napokon keresztül. (Ciklus 10.-12. napja között.) Mivel nem találtak problémát, páromat nézték, neki is csak egyszer kellett mintát adni, mert ő is rendben lévőnek találtatott. Ezután következett nekem HSG, ami szintén egy pár perces vizsgálat. Mivel addig nem vizsgáltak tovább, amíg az előzőnek meg nem volt az eredménye, ezekhez 3 hónap kellett, nem kellett magyarázkodnom, hogy mért hiányzom havonta egy-egy napot. :)

Nem is értem, neked mért kell 5 napig menned, lehet, hogy tutira el akarja kapni a tüszőrepedésedet?

2009. nov. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!