Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babátok születése után mennyi...

Manió kérdése:

Babátok születése után mennyi idő telt el, amíg először elmentetek bulizni?

Figyelt kérdés

Gondolom amíg szopizik addig biztos nem, de ha tápszert kap? Kire bíztátok/bíznátok a picurit?

Lelekiismeret furdalás? :)

2009. máj. 7. 11:52
 1/9 anonim ***** válasza:

3,5hónapos volt mikor egy rövid vacsorára otthagytuk a nagypapánál.Vagyis ő jött át hallgatni,hogy szuszog az unokája :-)

nem voltunk el 2órát,de nekem már akkor volt rossz érzésem.azóta is max csak 2órára hagyom ott.míg elmegyek fodrászhoz,vagy vásárolni.

Buli?Szóba se jöhet,még kel 2x éjjel szopni.6hónapos múlt

2009. máj. 7. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
Nekünk az is egy kalandjárat volt, mikor 6 hetes vizsgálatra visszamentem a dokihoz. Most 3 hónapos, de egyhamar biztos nem hagynám itthon éjjel, még apára sem. Szerintem megérzik. Mikor meg elég nagy lesz, hogy meg lehet neki magyarázni, talán megpróbáljuk. De bulizni amúgy sem tudnék szerintem nyugodtan. Meg nem is vágyom rá!
2009. máj. 7. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Bulizni nem igazán járunk, inkább kirándulni, moziba. Fél éves koráig nem nagyon mentünk el hosszabb időre. Azóta is csak egyszer.
2009. máj. 7. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Mikor a kislányom (szintén tápszeres) négy hónapos volt, akkor majdnem elmentem egy buliba. A kicsi apával maradt volna itthon, az esti fürdés és kaja után (20.30 körül) mentem volna el. Férjemmel mindent megbeszéltünk, lefixáltunk. Aztán itthon maradtam. Nem volt szívem elmenni. "Majd később"-mondtam. De egyik ismerősöm a férjével simán elmegy bulizni havonta egyszer tuti, a kicsit a mamával hagyják, de nem maradnak sokáig, kb. éjjel két óráig. A kicsi most hat hónapos.
2009. máj. 7. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Kisfiam 5 hós.Már készültem egy párszor bulizni,csak mindig bealszok.Viszont barátnőimmel vacsizni elszoktunk menni,vagy párommal csinálunk közös estét.Ilyenkor anyukámnál van a Pici.Míg anyatejes volt vittem neki lefagyasztva, most meg tápit kap,mert már nincs tejem:(

Szeret ott lenni, ott is van saját szobája.

2009. máj. 7. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 10 hónapos, de elég kiszámíthatatlan, van, hogy nem éberd fel éjszaka van, hogy igen. De még az apja se tudja visszaaltatni nemhogy én. Mikor még kisebb volt ráhagyhattam 1-2 órára a mamára, keresztapára is, de kb 7 hónapos kora óta, ahova megyek jönnie kell, mert ha nem hisztizik addig amíg nem lát. Nem hajlandó enni, játszani semmit. Szóval itt az anyás korszak:) Amúgy meg biztos elaludnék a buli közepén, vagy ha nem akkor másnap eléggé fáradt lennék. Már nem is vágyom rá úgy mint rég...
2009. máj. 7. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, kicsit elírtam ezt: De még az apja se tudja visszaaltatni nemhogy valamelyik rokon
2009. máj. 7. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
A lányom 15 hónapos,de nélküle sehol sem voltunk.nem is szívesen hagynám öt másra.Most még nem.
2009. máj. 7. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:

szia! a fiam 6 hónapos múlt, éjjel már nem eszik. egy hete elindultam a barátnéimmal bulizni. apa maradt a kicsivel (remekül altatja, megnyugszik nála - szóval ez sem volt gond).

beültünk egy presszóba, hogy kitaláljuk, hová is menjünk bulizni, közben lecsúszott egy-két koktél.

hajnali 2 körül rájöttünk, hogy mindenki hulla fáradt, tök jót dumáltunk, röhögtünk, egy picit lazítottunk és ennyi elég is arra az éjszakára.

és hazamentünk :)

a babám észre sem vette, hogy nem voltam otthon.

nekem jól esett, hogy kisminkeltem magam, hogy kimozdultam, hogy lazítottam. feltöltődtem.

2009. máj. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!