Babátok születése után mennyi idő telt el, amíg először elmentetek bulizni?
Gondolom amíg szopizik addig biztos nem, de ha tápszert kap? Kire bíztátok/bíznátok a picurit?
Lelekiismeret furdalás? :)
3,5hónapos volt mikor egy rövid vacsorára otthagytuk a nagypapánál.Vagyis ő jött át hallgatni,hogy szuszog az unokája :-)
nem voltunk el 2órát,de nekem már akkor volt rossz érzésem.azóta is max csak 2órára hagyom ott.míg elmegyek fodrászhoz,vagy vásárolni.
Buli?Szóba se jöhet,még kel 2x éjjel szopni.6hónapos múlt
Kisfiam 5 hós.Már készültem egy párszor bulizni,csak mindig bealszok.Viszont barátnőimmel vacsizni elszoktunk menni,vagy párommal csinálunk közös estét.Ilyenkor anyukámnál van a Pici.Míg anyatejes volt vittem neki lefagyasztva, most meg tápit kap,mert már nincs tejem:(
Szeret ott lenni, ott is van saját szobája.
szia! a fiam 6 hónapos múlt, éjjel már nem eszik. egy hete elindultam a barátnéimmal bulizni. apa maradt a kicsivel (remekül altatja, megnyugszik nála - szóval ez sem volt gond).
beültünk egy presszóba, hogy kitaláljuk, hová is menjünk bulizni, közben lecsúszott egy-két koktél.
hajnali 2 körül rájöttünk, hogy mindenki hulla fáradt, tök jót dumáltunk, röhögtünk, egy picit lazítottunk és ennyi elég is arra az éjszakára.
és hazamentünk :)
a babám észre sem vette, hogy nem voltam otthon.
nekem jól esett, hogy kisminkeltem magam, hogy kimozdultam, hogy lazítottam. feltöltődtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!