Szülés előtt elmentetek szőrteleníttetni, hogy ne a kórházban kelljen a nővéreknek borotválni? Hányadik héten? Gyantázásra mentetek, mennyire volt fájdalmas?
Hát én a vége felé annyira nem bírtam a fájdalmat hogy nem gyantáztattam, csak leborotváltam otthon és kész. Az első babámat túlhordtam így azután pár nappal amikor ki voltam írva leszedtem.
A másodiknál délelőtt megmondták hogy menjek haza összepakolni mert délután szülés lesz így otthon szép nyugisan még lefürödtem és akkor borotválkoztam.
Semmi dolga nem volt így velem a szülésznőnek (szerencsére).
36. héten mentem gyantáztatni. Totál csupaszra. Hát mit ne mondjak vert a víz rendesen, pedig előtte sosem volt gondom. A csaj kérdezte is, hogy hagyjunk ki szünetet vagy napot, de mondtam nem, legyünk rajta túl. :)
Jó is volt, mert következő héten befektettek nyitva voltam végig. Aztán 39+4 hetesen szültem. Így utólag jó volt.
Nálam már semmire nem volt idő nem hogy borotválásra. Se beöntés, se fájdalomcsillapítás se semmi :)
Nekem nem volt időm előtte elmenni, magamnak már nem láttam csinálni semmit, a szülésznő borotvált le.
Amit azóta sem értek: ha magamnak borotválom állandóan begyullad néhány helyen a szőrtüsző. Ő meg a filléres eldobható borotvával olyan profin leszedte nekem, hogy semmi érzékenység vagy gyulladás nem volt utána.
Köszönöm. Lehet, hogy akkor időszerű bejelentkeznem, én nem merném magamnak még krémmel sem....
Utolsó 2 válaszoló: Ez érdekes. DE valószínűleg az lehet az oka, hogy ő naponta többször borotvál szemből, míg mi ritkábban, csak magunknak fentről látva...
Meg hogy ő egy borotvát egyszer használ csak (én az eldobhatót egy alkalom után azért nem szoktam eldobni...)
Én a lábamat sem bírtam epilálni a terhességem alatt annyira fájt!
Így odalnt is csak borotválkoztam, de a hatalmas hasamtól a 30. héttől én sem láttam semmit!Mivel nem sexelhettünk a 36. hétig így csak a "dokinak" borotválkoztam,vagyis a párom csinálta,mert már ő utálta hogy folyton megvágom! :)
De mikor szülni mentünk,meg volt beszélve hogy akkor is leszedi,de én mondtam,hogy hagyjuk,majd ha nem jó bent leszedi a szülésznőm!De azt mondta ok,csak ott húzott egyet ahová a gátmetszést tervezte!Mert akkor már elfolyt a vizem, és azt mondta ha meg tudom egyáltalán szülnia lányom természetesen akkor tuti lezs sebem, olyan nagy!Hát lett is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!