Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nézik le azt aki hivatás...

Miért nézik le azt aki hivatásos nevelöszülő? Azért mert pénzt kap a gyereknevelésért? Pedig amit adnak abból még a gyereknevelés s jön ki nem hogy más

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 13:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hány éves a férjed?
2013. okt. 10. 20:42
 12/19 anonim ***** válasza:

örökbefogadásnál van egy olyan szabály, hogy az örökbefogadó és az örökbefogadott között max 45 év korkülönbség lehet

de ha már 6 gyerek van, akkor valószínűleg az első előtt még nem volt meg a 45 éves korkülönbség

illetve nem csak csecsemőt, hanem nagyobb gyereket is örökbe lehet fogadni, és akkor megint nincs ekkora korkülönbség

2013. okt. 10. 21:02
 13/19 A kérdező kommentje:
61 éves. De a nevelt gyeremekeim nem is fogadhatnam örökbe mert ők zúrös csaladbol vannak csak kiemelve nem mondtak le róluk teljes elutasitast kaptam örökbefogadassal kapcsolatban
2013. okt. 11. 11:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Mióta vagy nevelőszülő?
2013. okt. 12. 09:53
 15/19 A kérdező kommentje:
11 éve
2013. okt. 12. 11:12
 16/19 anonim ***** válasza:

11 éve vagy nevelőszülő, 10 évet küzdöttél saját gyerekért (gondolom a nevelőszülőség előtt)

Van egy felnőtt nevelt gyereked, akinek lakást vettél a saját örökségedből.

Az a gyerek minimum 8 éves volt amikor hozzátok került.

A férjed 61 éves, 50 éves korától vagy nevelőszülő.

Akkor még 5 éves, vagy annál idősebb gyereket örökbe fogadhattatok volna.

Ha a 10 éves saját gyerek utáni küzdelemben a 4., 5. évben örökbe fogadtatok volna gyereket, akkor még csecsemőt is fogadhattatok volna örökbe.

Van jópár ismerősöm (közeli rokonom is) akik örökbe fogadtak, olyanok is vannak jópáran, akik nevelőszülők.

A nevelőszülők között vannak olyanok, akik örökbe fogadhatták volna a nevelt gyerek(ek)et, de nem tették. Az anyagiak miatt.

Vannak olyanok is, akik eleve nem akarták örökbe fogadni a nevelt gyerekeket, kimondottan nevelőszülők akartak lenni.

A pénzből, amit a gyereknevelésért kapnak és az egyéb térítésekből mind ki tudnak jönni.

Nincs is azzal gond, hogy pénzt kapnak a gyereknevelésért, ez a munkájuk.

A gond ott kezdődik, amikor elkezdenek siránkozni a kevés pénz, a gyerekek miatti gondok miatt.

Nem lenézik a hivatásos nevelőszülőket, hanem irritálja a többséget az ilyen nevelőszülők viselkedése.

2013. okt. 12. 11:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem nem tudtunk örökbefogadni nem engedték babatvörkbefogadni meg főleg nem tud meg a fiatal sem.nygy a varolista vagy ismeretseg kell. De mindegy én joval többet költök a gyermekekre mint amit adnak
2013. okt. 12. 15:15
 18/19 Dudok Andrásné ***** válasza:
45%
Figyelj Te ANYA!! Ne foglalkozz senkivel, ha valaki irigyli???? Tessék, van sok gyerek, lehet értük sort állni. Nekem 4 saját nagy gyerekeim vannak és ha dupla pénzt adnának, most akkor sem kinlódnék már a máséval.Igen kisgyerek ,1 gyerek kisgond, minél több annál több lemondás, egy nyugodt éjszaka stb.Én is ismerek ilyet is, olyat is.!!!!!!Igen én sem tudtam volna az életem gyerekek nélkül elképzelni.Kitartás!!!
2014. júl. 28. 16:04
 19/19 anonim válasza:

10/18. Igen, ott a pont, idegen gyermeket nevelsz, aki a ,,kedves,, szülei miatt tönkrement életét éli, akárhogy is szépítjük! Szét ver otthon mindent, nem számít nekik semmi, igenis hogy szívből csinálja rengeteg nevelőszülő!

3/18. Milyen semmit tevés, de hallod amit mondasz, ismerek nevelőszülőt, látom-tudom, nem napi NYOLC órából áll a munkaideje!!!

Az otthonokba jó volt nekik, ugye? még simogatást se kaptak, na onnan látszott, abból a nevelésből, öltöztetésből, hogy nevelt gyerekek.De ha ennyire ,,ilyen,, a véleményetek, miért nem próbáljátok ki!

2020. okt. 4. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!