Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mibe tartjátok gyerekeitek...

Mibe tartjátok gyerekeitek okmányait? Főleg a nagy TB kártyára gondolok.

Figyelt kérdés

Akartam már venni ilyen okmányirat tartót,az a lapozgathatós,mint a névjegykártya tartó,de ez a nagy TB kártya nem fér bele...viszont már idegesít,hogy csak úgy vannak benne a pénztárcámban...

Valakinek van jó ötlete?

2013. okt. 9. 15:42
 1/10 gabszem ***** válasza:
milyen nagy TB kártya? nekünk normális méretü TB kártyája van a babának és azt az orvosi kiskönyvében tartom, azt pedig egy kisméretű mappában.
2013. okt. 9. 15:44
 2/10 Jégtánc ***** válasza:
Külön kis pénztárcában a személyivel és a lakcímkártyával.
2013. okt. 9. 15:46
 3/10 A kérdező kommentje:

hát nekem mindkét fiúnak nagyobb a tb kártyája mint az átlag okmányok,pl személyi,lakcím kártya,stb...

Én ezeket mindig magamnál hordom,ezért gondoltam valami irattartóra....

2013. okt. 9. 15:46
 4/10 anonim ***** válasza:
mi kiváltottuk nekik az eu-s tb kártyát, ingyenes a kiváltás és pont akkora, mint a többi kártya alapú igazolvány, ráadásul szintén kemény, nem lesz saláta, mint a normál tb kártya
2013. okt. 9. 15:49
 5/10 A kérdező kommentje:
és ez az eu-s kártya helyettesíti a magyart?tehát használhatom itthon akárhol?gondolom a szám nem ugyan az...
2013. okt. 9. 15:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, itthon is használhatod és természetesen ettől nem változik a rajta lévő TAJ szám, tehát azonos adatok szerepelnek mindkét kártyán

eddig a 3 év alatt egyetlen helyen mondták, hogy ők a másikat kérik, én meg mondtam ,hogy ez van, azonos adatokkal, megmutattam, hogy hol találja rajta a TAJ számot, már egyből megfelelt, egyszerűen csak nem ismerte

2013. okt. 9. 16:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem névjegykártyatartóm van és a szélére belefér a tb kártya is pedig nekem is nagy van. Középre a kártyáimat raktam, így egy helyen van minden.
2013. okt. 9. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nemcsak a gyerekek iratai ekkorák, hanem mindenkié, és a TAJ kártya mellett ott az adóazonosító jeles kártya, ami még nagyobb...

Szóval ezt mindenkinek meg kell oldania valahogy.

Nekem az adóazonosítós még pont befér a pénztárca kártyatartós részére, a TAJ viszont egy külön kis zsebben van.

2013. okt. 9. 16:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a gyerkőc okmányait is a saját pénztárcámban tartom, az enyémek mellett, nem tartok fenn emiatt másik irattartót, félnék, hogy úgy jobban elveszne...
2013. okt. 9. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a sajátomban tartom(lakcímkártya,TB kártya,személyi)3 gyerek van,plusz a saját papírjaim...
2013. okt. 10. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!