A ti gyerekeitek várják már az iskolát?
Figyelt kérdés
és lányok vagy fiúk, és hányadikba mennek?2013. aug. 14. 14:25
1/35 anonim válasza:
13 éves lányom nem, a 10 éves igen.
4. ill. 8. osztályosok lesznek.
2/35 kedves97 válasza:
nem :) a barátok hiányoznak de velük szünetbe tudok találkozni, a tanulás egyáltalán nem hiányzik :D
4/35 anonim válasza:
hát én most megyek 11.-be de nem hiányoznak az osztálytársaim se mert rühellem őket, a tanárok főleg nem, a tanulás meg még annyira se.
5/35 anonim válasza:
Én kivételesen várom... Az 1., 5., 9. osztályt várom.. Most 9.es leszek.. És nem tanulás miatt várom.. Új suli, új tanárok, új osztály.. Mondjuk azt is tudom, hogy 1 hét után megunom az egészet, és visszakívánom a vakációt, de addig is örülni fogok a sulikezdésnek :D
6/35 anonim válasza:
11.-be megyek, és nagyon várom.:)
7/35 anonim válasza:
9. osztályba megyek, úgyhogy várom, kíváncsi vagyok, milyen az új suli. :D
9/35 anonim válasza:
10.-be megyek,nem várom.:) Nem hiányoznak az osztálytársaim (mert hülyék),a tanulás se,a némettanárom meg főleg nem.
10/35 anonim válasza:
8.-ba megyek, nem várom. A barátaimmal szünetben is találkozok szinte minden nap.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!