Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A ti gyerekeitek várják már...

A ti gyerekeitek várják már az iskolát?

Figyelt kérdés
és lányok vagy fiúk, és hányadikba mennek?
2013. aug. 14. 14:25
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
29. vagyok. Nekünk lesz gólyatábor, meg facen is beszélgetünk, de akkor is félek :D
2013. aug. 15. 15:48
 32/35 anonim ***** válasza:

9.-es leszek, már nagyon várom. :D alig ismerek valakit, de az egyik legjobb barátnőm ott lesz, így nem leszek teljesen egyedül az első napokban sem.

14/L

2013. aug. 15. 21:25
 33/35 anonim ***** válasza:
A kislányom 4-kes lesz, és azt hiszem már várja egy kicsit. Hiányoznak a barátai. :)
2013. aug. 18. 07:17
 34/35 anonim ***** válasza:

A fiam 2.-ba megy, és nem várja.

Bevallom én sem, az eddigiek alapján nincsenek túl jó tapasztalataim a tanítóiról.

2013. aug. 26. 13:24
 35/35 anonim ***** válasza:
10.es leszek, és rettentően várom. Noha a kapcsolatom az osztálytársaimmal nem a legfényesebb, a tanárok közül is van pár "kedvencem", de meguntam a semmittevést, úgy legalább van dolgom. (Megjegyzem egyébként hogy nem szeretem a tanulást.:D)
2013. aug. 27. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!