Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabát szeretnék, de 40....

Kisbabát szeretnék, de 40. éves vagyok! Nem késő már ilyenkor szülni? Marcsi

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 16:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
57%

Nemrég dokinál voltam,és mondtam,h van két gyermekem. A doki azt mondta,akkor már halhatatlan vagyok,hisz tovább örökitettem a génjeimet.

Hogy öreg lenné.e hozzá? dehogyis!! Rokonom is 40 évesen szülte 3.gyermekét,most 4 éves a kislány.

Szurkolok neked,h minnél hamarabb összejöjjön és gondtalan terhesség után,egészséges gyermeked szülessen,és együtt élvezzétek az Életet!!!!

Kicsit több vizsgálaton kell átesned,és jobban vigyázzni magadra,de szerintem ha 9 hó fekvésre ítél a doki,akkor is kíbirod!! majd írd meg h döntöttél!

2009. nov. 22. 15:47
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Hajrá! Egy tanárom 41 évesen szülte 4. gyermekét. Már iskolás. Gondolj bele, hogy lesz-e türelmed hozzá...

Biológiailag már nem olyen gyors az öregedés, mint akár csak 50 éve.

A kulcsszó a "szeretnék".

Lesz pár +vizsgálat. Sok sikert!

2009. nov. 22. 22:12
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
az asszony 42éves,és 1hónapos terhes.alig várom,hogy megszülessen a pici!
2011. júl. 9. 20:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi történt azóta?
2020. máj. 20. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!