Kisbabát szeretnék, de 40. éves vagyok! Nem késő már ilyenkor szülni? Marcsi
Szia Marcsi!
Anyukám is 39 éves, most fog szülni. Nem késő, a korszerű gépek amúgy is minden rendellenességet kimutatnak. Hajrá :P
Szerintem nem azért késő,mert most "túl öreg" vagy hozzá,maximum ténykleg több vizsgálaton kell átesned a biztonság kedvéért,de gondolj bele 20 éves lesz a gyereked te már hatvan. ha 30 lezs te már hetven,és ha ő is esteleg negyven évesen szül te 80. Gondolni kell a gyerek érdekeire is szeirntem nem csak a sajátodra.. a nyugdijhatár egyre jobban kitolodik, a pénzkeresés egyre nehezebb,az álláskeresés is..
Szerintem ez már nagyon későn van.
Hat oszinten megmondom, hogy azt kell merlegelned, hogy NEKED nem keso-e ez az eletkor? Nekem az lenne megmondom neked. De, hogy NEKED nem keso-e, azt csak te tudhatod.
Mindenki maskepp csinalja!:))) Csak ezt mondhatom.
ÉN ERRE CSAK ANNYIT MONDOK JOBB KÉSŐBB MINT SOHA!!!!
PONT EZT NE HAGYD KI AZ ÉLETEDBŐL SZERINTEM ::HOGY ANYA LÉGY
HOZZÁTESZEM:::::::DE CSAK AKKOR HA ÚGY ÉRZED HOGY VAN ELÉG TÜRELMED MERT EZ KELL MEG A SOK ÖLELÉS MELLÉ SZERETET
Jakupcsek Gabi sem volt már tini amikor Emma lánya született:)
Anyu keresztanyuja pedig 45 évesen esett teherbe szintén(bár neki volt 3 nagy fia már):))
És még egy plusz:)A Szex és New Yorkban Samantha 50! évesen esik majd teherbe:)
Hajrá,menni fog:)Csak csináld:)
Ada és Abigél:)
Tudom,hogy film,de a bíztatás mindig jól jön:)
Mellesleg az a spanyol ajkú asszony 63 évesen szült:D
Igen, arról én is hallottam. De azért az már tényleg kicsit túlzás... Nekem anyukám még akkor nem volt 63 éves, amikor nagymama lett. 63 éves korára 18 éves lesz az unokája :)
Na de kicsit eltértünk a tárgytól :D
Én a kérdezőnek csak azt tanácsolom, hogy fontolja meg, jó lesz-e az neki, hogy amikor a gyermeke 20 éves lesz, ő már hatvan felett fog járni. Érzi-e magában, hogy eléggé rugalmas gondolkodású ahhoz, hogy megtalálja a közös hangot 60 évesen egy 20 éves, fiatal felnőttel, aki valószínűleg egész más világban él. Nem fogja-e mindig azzal "zaklatni", hogy bezzeg az ő idejében ez másként volt. Tisztában van-e vele, hogy bizony az idő előrehaladtával a fiatalok mindig egyre korábban tapasztalják meg azokat a dolgokat, amiket mi csak később, nagyszüleink pedig még későbbi életkorukban tapasztaltak meg, vagy egészen más keretek között. Ha úgy érzi, hogy tudja majd a mai világ számára nevelni a gyerekét, ha úgy neveli, hogy abban a világban legyen képes boldogulni, amiben majd a gyerek fog élni, és nem abban, amiben ő élte a fiatalkorát, akkor azt mondom, rajta.
41 éves voltam/vagyok. A kicsifiam 6 hónapos!
Hajrá, Marcsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!