Milyen gyakran jártok vásárolni? (élelmiszerre gondolok)
És olyankor mennyit hagytok a boltban? Hány fős a
család, akikre vásárolni kell? Mennyi idős (ek) a gyerek
(ek)?
Figyelt kérdés
Mindig megdöbbent, hogy alig veszek valamit, mégis otthagyok egy csomó pénzt mindig:-(
Naponta megyek boltba, ez már a napirend része lett, átlagban 2000 ft-ot fizetek, és hárman vagyunk. A nagylányom 3 éves.
Heti kétszer megyek, ilyenkor 4500-5000 ft-ot fizetek, de van egy havi első nagy bevásárlás, az meg legalább 15000 ft. 4 en vagyunk, a gyerekek 8, és 5 évesek.
2013. okt. 8. 12:49
2/13 anonim válasza:
Naponta megy a párom pékcuccért és felvágottért az egy 1000es naponta plusz hetente 20.000 a tesco meg a dm! Egy 8 hónapos lányunk van!
2013. okt. 8. 12:50
3/13 anonim válasza:
Hónap elején 25-30.000 nagy bevásárlás. naponta veszünk zsömlét az nem sok pár száz ft. Hónap közben még egyszer nagyobb vásárlás 10.000. Hárman vagyunk 1 éves a lányunk. plusz pizza,meki, stb. Szóval sokat :)
2013. okt. 8. 12:52
4/13 anonim válasza:
Nekünk az jött be, hogy 3-4 naponta megyek és max 5000-ért vásárolok. Ezenkivül 1-2ezret szoktunk alkalomszerűen hetente még elkölteni, amikor kell egy kenyér vagy egy tej, szóval csak egyvalamiért ugrunk be. Nagyon kell tervezni és akkor nem lesz plusz dolog. Amikor meg kellett húznunk a nadrágszíjat havi 100zerről 50ezerre tornáztam le a költségeket és mégis változatosan finomakat eszünk. Nekem azzal sikerült főleg, h szigorúan nem veszünk semmit az előírt vásárláson kívül (se péksüti, se gyros stb..).
2013. okt. 8. 12:53
5/13 anonim válasza:
Általában hetente megyek vásárolni, akkor 10-15 eFt között költök. Ehhez jön még hetente zöldséges és hetente/kéthetente húsbolt. Havonta átlagosan kb. 70-80 eFt-ot költök ilyesmire úgy, hogy nap közben a kisfiam oviban eszik, én a munkahelyemen rendelek (bár nem mindig, van, hogy otthonról viszek).
A férjem külföldön dolgozik, nem mindennap van velünk, viszont ha hazajön, akkor szeretek méginkább minőségibb ételt készíteni az egész családnak.
Alapvetően is igyekszem egészséges, jó minőségű ételeket tenni az asztalra.
Hárman vagyunk a háztartásban.
2013. okt. 8. 13:01
6/13 anonim válasza:
általában hetente megyek, kb. 3-4 ezer Forintot költök. Húst külön hentesnél veszem, zöldséget/gyümölcsöt meg piacon, ezeket is hetente egyszer szombaton, kb. 5 ezer Ft értékben. Hárman vagyunk mi is, alapvetően itthoni ételeket eszünk csak.
2013. okt. 8. 13:06
7/13 anonim válasza:
Hetente, másfél hetente 1x. Ilyenkor előre veszek tejet, felvágottat, mindent. Átlag 10 000 Ft körül hagyok a boltban, ebben minden benne van, a hús, gyümölcs, mosószer stb. Van, amikor ebbe 1-2 ruha is bekerül (pl. tegnap a Lidl-ben vettem magamnak egy kardigánt.)
A napi vásárlás nekem nagyon nem jött be, sokkal többet költöttem, mint így. Van, amikor direkt a férjemet küldöm, mert ő tényleg nem vesz semmi mást, csak amit kérek. :)
3-an vagyunk.
2013. okt. 8. 13:07
8/13 anonim válasza:
1,5 éves a lányom, hetente van nagybevásárlás, kb 30 ezret hagyunk ott de ebben van pelenka, babatej, popsitörlő stb.. A napi bevásárlás gyümölcs+péksüti nálunk is 2000 körül van..
2013. okt. 8. 13:31
9/13 anonim válasza:
Honap elejen nagyobb bevasarlas, 20-30e kozotti osszeget hagyunk ott. Ebbe van pelenka, popsitorlo. 2 het mulva megint megyunk, mert addigra elfogy a pelus. Ilyenkor kb 8-10 ezret koltunk. Altalaban 2 naponta megyek boltba, ilyenkor aprosagokat veszek. Pl kenyer, friss felvagott stb.1500-2000 ftot hagyok ott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!