Van-e itt esetleg olyan, aki nem tervezi, hogy megházasodjon, gyereke legyen, mert nem tartja jó ötletnek?
Igen,sosem akartam gyereket.Házasság se érdekelt soha,pedig 10 éve van párom.Még 1 napot nem éltünk úgy együtt hogy ketten,és kezdem úgy látni,az nem is menne.Pedig megpróbálnám,de először albérlettel.
Én csak egyedül nem akarok élni,nekem 1 ember elég az életben,nem fontos a szerelem sem,ha van szeretet,tisztelet,biztonság.Ennyi.A gyerekeket meg utálom,akárcsak a legtöbb embert.Undorodom tőlük!
26L
A 26 éves vagyok,engem is érdekelt régen a szerelem,de már azért nem, amiket te is írsz.Vannak ettől tartósabb,komolyabb érzelmek is a másik iránt.Nagyon ritkán előfordul hogy szerelmes vagyok más ismere
tlenbe,de mindig legyőzöm ezt az érzést magamban,lehet ez csak vmiféle kíváncsiság,milyen lehet mással,ha meg megszerezném megunnám.DE nem érdekelnek ezek az értelmetlen,összekuszáló,hátráltató érzelmek.
Ja a sok szabadidő férfiaknál,nőnnél a szétdolgozzák magukat is megvan,ahol van gyerek,nálam nem lesz,nem gondoskodnék soha másról.Kivéve pár embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!