Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem értik...

Szerintetek miért nem értik meg, hogy mindent megszeretnék adni a babámnak?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy aki már találkozott ezzel a problémával, hogy magyarázta meg az ismerősöknek. Mostanában sokan kérdezgetik, hogy miért nem vállalunk még babát, a család is ezzel piszkál. Elég jól állunk anyagilag, de én még ennyire nem mernék babát vállalni. Azt mondják, hogy az már túlzás, amennyire én be akarom magunkat és a babát biztosítani. Lassan kezdem elhinni. Esetleg aki hasonlóan érzett leírná, hogy mikor érezte, hogy nyugodtan jöhet a baba, mert mindent meg tud neki adni és ha baj történik is meg tudják oldani? Bocsi, hogy hosszú lett

2013. okt. 3. 14:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Bocs, de ez nevetséges. Mivel jobb a "Jelekh" álnév mögött írkálni, mint névtelenül. Egykutya teljesen. Csak nem egyke vagy véletlenül, hogy ilyen antiszociálisan tudsz válaszolni egy barátságos kérdésre?
2013. okt. 3. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Két testvérem van, édesanyám egyedül nevelt fel minket. Hidd el nekem is kijutott a jóból, de nem panaszkodom, mert édesanyám mindig azt mondja, hogy aki panaszkodik, attól el kell venni.

De el kell ismernem, hogy harmadszorra végigolvasva valóban kicsit félreértelmeztem a kérdést. Mert ugyebár mint számomra is világossá vált nem nem akar több gyermeket vállalni, csak amíg a baba kicsi, addig nem akar következőt, majd csak, ha nagyobb lesz. Így már jól értelmezem? Ebben az esetben viszont nem értem mi ihlette a kérdést? Ki a faszt érdekel, hogy mit gondolnak az ismerősök? Mit mondjon? Azt hogy így döntöttem és kész, minek kellene bárkinek magyarázkodni?

Mellesleg a Te hangnemed sem jobb kedves előző válaszoló, tehát, ha bunkó vagyok, Te sem vagy jobb...

2013. okt. 4. 09:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért arra figyelj oda, hogy ha mindent megadsz a gyermekednek, akkor neki nem lesz miért küzdeni. Belőled azért lett az ami vagy, mert tanulnod és küzdened kellett. Neki is hagyj valamit, amit neki kell elérnie, mert különben rá sem fogsz ismerni a kicsire kamasz korában, hogy mi lett belőle...
2013. okt. 5. 00:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Még mindig várod, hogy jobb legyen? Vagy van mar gyerek?

Szerintem se jo nyomorba szülni de te a masik veglet vagy.

2015. jún. 16. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!