Szerintetek miért nem értik meg, hogy mindent megszeretnék adni a babámnak?
Két testvérem van, édesanyám egyedül nevelt fel minket. Hidd el nekem is kijutott a jóból, de nem panaszkodom, mert édesanyám mindig azt mondja, hogy aki panaszkodik, attól el kell venni.
De el kell ismernem, hogy harmadszorra végigolvasva valóban kicsit félreértelmeztem a kérdést. Mert ugyebár mint számomra is világossá vált nem nem akar több gyermeket vállalni, csak amíg a baba kicsi, addig nem akar következőt, majd csak, ha nagyobb lesz. Így már jól értelmezem? Ebben az esetben viszont nem értem mi ihlette a kérdést? Ki a faszt érdekel, hogy mit gondolnak az ismerősök? Mit mondjon? Azt hogy így döntöttem és kész, minek kellene bárkinek magyarázkodni?
Mellesleg a Te hangnemed sem jobb kedves előző válaszoló, tehát, ha bunkó vagyok, Te sem vagy jobb...
Még mindig várod, hogy jobb legyen? Vagy van mar gyerek?
Szerintem se jo nyomorba szülni de te a masik veglet vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!