Állítható magasságú fa rácsos járóka újszülött babámnak!? Ti használtok? Szerintetek megéri? Milyet vennétek? Görgős vagy fix "talpú",100x100-as vagy 120x120-as?
Nekünk hasonló van. 6 hetes kortól használjuk. Lehetett volna hamarabb is, de akkor vettük meg. Nagyon szeretem én is és a baba is. Napközben ott alszik. Játszani is szokott benne, szereti is, de én már azért ha ébren van ritkábban teszem bele, mert már nálunk a kúszás, mászás van napirenden.
Járókabetét van benne, olyasmi, mint ami a 2. képen van.
100*100-as fa görgős, állítható magasságú, összecsukható járókánk volt. Alján szivacsbetét, azon járókabetét (oldala és alja is volt összevarrva, mosható szuper)nagyon szerettük, mi jól ki tudtuk használni.
- összecsukható: könnyebb a szállítása, vagy ha már nem kell és nem tudod azonnal eladni kisebb helyet foglal
- állítható magasságú: eleinte a legmagasabb pozícióban volt, majd ahogy a gyerek mászott-majd felállt egyre lejjebb raktuk, nem esett ki
- fa: jól tudott kapaszkodni, kilátni, stabil
- görgős: könnyebb a takarítás alatta is, és a görgők fékezhetőek
- betét: nem kemény, könnyű tisztán tartani, de mégsem hideg
Ilyen járókánk volt cseresznye színben: [link]
Ilyen ágyunk van cseresznye színben:
Tulajdonképpen komplett baba-gyerekszoba innen lett berendezve. Gyönyörű még most is, pedig már 4 éves lesz a "kicsi". A járókát eladtam, az ágyat átalakítottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!