Szerintetek miért nem értik meg, hogy mindent megszeretnék adni a babámnak?
Mindenkinek más a "biztos". Így, hogy semmi konkrétat nem írtál, nehéz arra válaszolni hogy igazuk van-e.
Ami nekünk fontos volt:
- mindketten dolgozzunk, én kapjak tgyás-t és gyed-et és úgy jöjjek el, hogy valószínűleg visszavárnak
- külön éljünk szülőktől
- semmilyen hitelünk ne legyen, csak lakáshitel
- legyen annyi félretett pénzünk, hogy ha a férjem elveszíti a munkáját akkor 6-8 hónapig megéljünk
- a kezdéskor ne csak a legolcsóbb használt dolgokat tudjuk megvenni
- legyen pénz egy kis luxusra: hosszú hétvége hármasban vagy kettesben, játszóház, drágább játékok, ruhák, mozi, nyáron szabadtéri programokon felülni valamilyen játékra
Az a baj, hogy ez így mehet a végtelenségig: még ez nincs meg, még azt várjuk meg.
Legyen valami konkrét határ: mondjuk 12 havi megélhetéshez elég pénz + a kezdő csomag. Vagy bármi, amit ti ketten fontosnak találtok.
A 6-os válaszolóval nem foglalkoznék a helyedben, csak butaságokat írt.
Szerintem nálatok adottak a feltételek a babához, én belevágnék, de persze ezt nektek kell érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!