Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni pocakot hogyan...

Szülés utáni pocakot hogyan tornáztad le?

Figyelt kérdés

Milyen gyakorlatokkal lehet letornázni a pocakot?

Köszönöm.

2013. okt. 1. 14:33
 1/1 anonim ***** válasza:

6 hétig semmit, utána pedig orvosi javaslatra már lehet hasizom gyakorlatokat csinálni. Nekem szerencsém volt nem szedtem fel sok kilót, de azért maradt 5-7 kg fölöslegem ami szoptatás után viszont teljesen eltűnt. Szerintem a szoptatás az egyik legjobb zsírégető. Én általános tornát csináltam kb. szülés után 10 héttől (addigra szedtem magam össze és lett időm ilyesmire is) sokszor a babával tornáztam így a babával való szórakozás és a torna is ki volt pipálva. :D

- felülések (10-20db nem kell több) és szigorúan talpra húzott talpakkal picike felülések nem kell teljesen felülni csak amíg "jólesik"

- hátizomra (derékfájás ellen) hasra feküdni és tarkóra tett kézzel törzsemelések

- négykézláb homorítani, domborítani

- négykézláb nyújtott lábemelések hátra, hajlított térddel is lehet hátra is és oldalra is (pisilő kutya póz)

Mielőtt tornába kezdesz az orvosodat mindenképpen kérdezd meg, hogy mindent szabad e. Nekem az orvosom is mondott gyakorlatokat és a védőnőm is, de küldök neked egy videót is (több is van ha keresgélsz a neten), de nekem az ő tornája nagyon tetszik, néha egy egy gyakorlatok kicserélek vagy kevesebbet csinálok, de szerintem jól összeszedett kellemes kis tornákat mutat be.

http://www.youtube.com/watch?v=X3yYXUdCyfg

2013. okt. 1. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!