Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség utáni pocakot hogy...

Terhesség utáni pocakot hogy tudnám lefaragni? (1 éve szültem! )

Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 14:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Túlsúly is maradt, vagy csak pocak? A pocak "háj" vagy a bőr nem húzódott vissza?

Én 2. gyerekemet 7 hója szültem. Túlsúly nem maradt, de a hasam nem az igazi még. Háj nincs, de a bőröm nem feszes.

Hasizomgyakorlatokat szoktam csinálni (felülés-lábemelés) de gondolom mivel nekem a bőr nem húzódott még vissza (azért nem lóg szerencsére :)) nem sok eredményét látom. Azért próbáld meg, ártani biztos nem árt. Bőrfeszesítő testápolóval is próbálkozom pár hete, eredményről még nem tudok beszámolni. Ha lesz valakinek valami jó tippje, én is szívesen veszem :)

2010. aug. 9. 14:33
 2/2 anonim ***** válasza:

elszomorító dolgot fogok írni, de kő kemény elhatározás és munka!!!

rokonom 25 kg-t hízott terhessége alatt és szülés után 1 évvel döntött úgy,hogy kész fogyni akar, még akkor is volt rajta 15kg felesleg,szóval gondolhatod a hasát

(háj+lógó bőr)

nem találkoztam vele 1 évig , majd mikor újra találkoztunk szinte kockás-feszes hasa volt

azt mondta, vacsorázni gyümölcsöt eszik és minden másnap tornázik kb. 40 percet

és ezt full 100% betartja , ja + semmilyen kenyérfélét sem evett

saját szememmel láttam a változást,alig hittem el

sok sikert!

2010. aug. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!