Gyógyszer szedése esetén a használati útmutatót követitek vagy orvosi javaslatot?
Mikor bizonytalan voltam rákérdeztem hogy miatt kell máshogy szedni, normálisan elmagyarázta, megértette velem így hallgattam is rá.
21 hkm :-)
Kicsit tanácstalan vagyok...
Végül is már 3-ik hete használom.
Az orvos azzal magyarázta, hogy mivel ez egy gombára való kenőcs (külsőleg kell használni, nem árt a babának), ezért akkor is használjam, amikor már elmúltak a tünetek. Valóban, el is múltak 2 hét után, de még kenegetem.
a gyógyszerek használati utasítása tulajdonképpen azért (is) van, vagyis sok pont benne, hogy magukat védjék, tehát bármi probléma lenne, ők nem felelősek mert ott va, hogy terhesen nem használhatják, csak 3 napig alkalmazható, csak x mennyiség szedhető, stb...
az orvos meg ért hozzá, ő gyógyít meg, így úgy csináld ahogy ő mondja.
majd mikor megszületik a gyereked meglátod, hogy mennyi olyan gyógyszert fog szedni amit az útmutató szerint nem is lehet, de az orvos kiírja, mert az kell.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!